Ethereum Classic (ETC) počinje se konsolidirati nakon kratkog uzlaznog trenda!


Kao decentralizirana kriptovaluta, Ethereum Classic (ETC) radi na decentraliziranoj blockchain mreži, a njegovi su tokeni dizajnirani da potaknu i osiguraju korisnike da sudjeluju u mreži i osiguraju je. ETC se rudari putem mehanizma konsenzusa o dokazu rada, gdje se rudari natječu u rješavanju matematičkih problema i stječu pravo dodavanja novih blokova u blockchain.

ETC tokeni generiraju se pomoću metoda validacije rudarenja, koje se također koriste za plaćanje transakcijskih naknada na mreži i za sudjelovanje u decentraliziranim aplikacijama izgrađenim na Ethereum Classic blockchainu. Osim toga, korisnici također mogu zaraditi ETC kroz staking, gdje mogu zaključati svoje tokene kako bi sudjelovali u konsenzusu mreže i zaradili nagrade. ETC također ima mehanizam za spaljivanje tokena, pri čemu se dio naknada za transakcije koristi za kupnju i spaljivanje ETC tokena, što može povećati vrijednost preostalih tokena.

Ethereum Classic nalazi se na 24. mjestu s tržišnom kapitalizacijom od 2,933,107,295 USD i na vrhuncu je povećanja dobiti nakon porasta u prva tri tjedna siječnja 2023.

Konsolidacija je postala najgori neprijatelj uzlaznog trenda dok cijene gube zamah prema novim najvišim razinama. Tehnički pokazatelji za Ethereum Classic pokazuju smanjenje kupovne valovitosti, što se može potvrditi lučnim linijama MACD krivulje. Čitati Predvidite cijenu Ethereum Classic Da vidim hoće li ovo povlačenje slomiti podršku ili ne!

grafikon cijena itd

ETC ima snažan otpor na razinama od 27 USD, što je moglo stvoriti probleme kupcima koji su bili u porastu, ali prodavači su napravili korak prije nego što su dosegli tu razinu. Krivulja 200 EMA postala je vrlo strmo područje odbijanja, dok 100 EMA još uvijek prima kupce. Ovo bi bio drugi neuspjeli pokušaj da se prijeđe 200 EMA.

Iz tehničke perspektive, indikator MACD za Ethereum Classic dosegao je prodajnu krivulju s križanjem koje je postalo medvjeđe. U isto vrijeme, ETC token, kojim se trgovalo u bikovskoj zoni prekupljenosti, dosegao je 50-e, pokazujući značajan pad raspoloženja za kupnju.

Slom Ethereum Classica s krivulje 100 EMA mogao bi gurnuti token prema sljedećem krugu medvjeđe zamke, dok se vodeći altcoin konsolidira iznad svog cjenovnog raspona. Snažna podrška dostupna je za ETC na 14,5 USD, budući da 19 USD postaje još jedna pozitivna podrška za njegove cjenovne raspone u slučaju snažnog pada s trenutnih razina trgovanja od 21 USD.Source link

Leave a Comment