Ethereum Classic nastavlja konsolidaciju pod Bellwetherovim indeksom: Što gledati


Ethereum Classic ETC/USD Trgovanje je uglavnom bilo ravno tijekom 24-satnog razdoblja trgovanja u ponedjeljak, nastavljajući se konsolidirati bočno između oko 20 i 23 USD.

Konsolidacija se događa od 15. siječnja, nakon što se kriptovaluta probila prema gore s uzorka bikovske zastave na dnevnom grafikonu.

Od 29. prosinca Ethereum je porastao za više od 50%, zajedno s bitcoin Bitcoin / američki dolar i širi sektor kriptovaluta, za koji se činilo da se oporavlja na općem tržištu, na kojem je S&P 500 porastao za oko 5,5% od 6. siječnja.

ponedjeljak, Standard & Poor’s 500 200-dnevni jednostavni pomični prosjek (SMA) oporavio se kao podrška i probijao se više kroz dugoročnu liniju silaznog trenda. Ethereum Classic trenutačno se konsolidirao ispod 200-dnevnog jednostavnog pomičnog prosjeka, ali ako se kriptovaluta uspije odvojiti od horizontalnog obrasca trgovanja, mogla bi se oporaviti i ponovno steći najvažniji vodeći indikator tijekom sljedećih nekoliko dana ili tjedana.

Želite analizu uživo? Pronađite me u BZ Pro Loungeu! Kliknite ovdje za besplatnu probu.

Grafikon Ethereum Classic: Ethereum Classic trguje u uzlaznom trendu od 19. prosinca, stvarajući prilično dosljedan niz viših uspona i viših najnižih vrijednosti. Najnovija viša niska vrijednost za kriptovalutu formirana je 18. siječnja na 20,10 USD, a posljednja potvrđena viša najviša vrijednost otisnuta je na 23,91 USD 14. prosinca.

  • Tijekom 24-satne sesije trgovanja u ponedjeljak, Ethereum Classic otvorio se s uzorkom unutarnje trake na dnevnom grafikonu prije nego što se privremeno odvojio od glavne trake u nedjelju. Međutim, kriptovaluta je odbila izaći iz obrasca i vratila se u nedjeljni raspon trgovanja, uzrokujući da Ethereum Classic ispiše potencijalni niži vrh.
  • Ako se Ethereum ne može probiti iznad razine od 24 dolara u nadolazećim danima, vjerojatno će doći do kontinuirane bočne konsolidacije. Ako kripto padne ispod regije od 20 USD, onda će se silazni trend potvrditi.
  • Ethereum Classic trguje se iznad 8-dnevnog i 21-dnevnog eksponencijalnog pomičnog prosjeka (EMA) na dnevnom grafikonu, dajući bikovskim trgovcima određeni stupanj povjerenja. Za kratkoročne trgovce, probijanje osmodnevnog eksponencijalnog pomičnog prosjeka moglo bi biti valjan signal za zaustavljanje.
  • Kriptovaluta ima otpor iznad na 24,58 USD i 27,68 USD i podršku ispod na 20,46 USD i 17,91 USD.

Sada pročitajte: Bunny skače ispred Bitcoina, Ethereuma i Dogecoina jer kineska Nova godina donosi neočekivana iznenađenja za kripto ulagače

Slika: shutterstockSource link

Leave a Comment