Ethereum kitove privlači Bitgert (BRISE): Evo zašto


  • Što je Bitgert (BRISE)?
  • Bitgertov blockchain bez plina i njegov utjecaj na BRISE cijenu kako interes raste.
  • Za razliku od Ethereuma, Bitgert se može pohvaliti CEX-om i nadolazećom DEX platformom.

Ethereum (ETH) je bio jedna od najuspješnijih kriptovaluta na tržištu do sada ovog mjeseca.

Prema podacima CMC-a, cijena Ethereuma porasla je za 31% ovog mjeseca, što je povećanje u samo dva tjedna. Ovo je stvarno super emisija.

Čini se da je predviđanje cijene Ethereuma za mjesec siječanj povoljno, a novčić će vjerojatno zadržati svoj osjećaj optimizma u sljedećih nekoliko dana. Unatoč ovom ohrabrujućem trendu, investitori u Ethereum diverzificiraju svoje posjede kupnjom drugih obećavajućih digitalnih valuta.

Tijekom proteklih nekoliko tjedana Ethereum kitovi navodno su kupovali Bitgert (BRISE), izvijestili su stručnjaci za kriptovalute. Zapravo, tijekom ovog mjeseca, količina ovih kitova koji su nudili $BRISE svojim posjedima već se eksponencijalno povećava. Malo je pojedinaca nakupilo ovaj novčić.

Analitičari kriptovalute vjeruju da su glavni vlasnici Ethereuma privučeni razvojem događaja koji uključuju Bitgert, što ima šanse uzrokovati skok cijene BRISE-a u nadolazećim tjednima.

U nastavku su navedeni glavni razlozi zašto su entuzijasti Ethereuma zainteresirani za Bitgert. Ali prvo, raspravimo što je ios Bitgerta i kako funkcionira kao zasebna digitalna cjelina.

Što je Bitgert?

Ljudi koji su došli na ideju za Bitgert (u daljnjem tekstu “Bitgert tim”) vjeruju da je njihova primarna odgovornost doprinijeti zajednici koja je povezana sa zajedničkom ambicijom podizanja životnog standarda kroz implementaciju najnovijim inovacijama i primjenom tehnologije najviše moguće kvalitete.

U tom smislu, blockchain je sada tehnologija koja privlači najviše pozornosti i općenito se smatra tehnologijom koja će prirodno uspjeti na Internetu.

Ovaj novi način generiranja, prijenosa, pohrane i korištenja podataka i vrijednosti omogućen je blockchain tehnologijom, koja je kombinacija niza prethodno razvijenih tehnologija. Te tehnologije uključuju distribuirani podatkovni prostor, peer-to-peer prijenos podataka, mehanizme konsenzusa i kriptografske algoritme.

Zbog modificiranih tokena koji stoje iza temelja Bitgert, oni imaju višu razinu skalabilnosti, sigurnosti i stabilnosti.

Bitgert nudi proširivu, jednostavnu za korištenje, jeftinu i konfigurabilnu blockchain mrežu pružajući sofisticirane arhitekture za virtualne strojeve, prilagodljive sandboxove, protokole za razmjenu vrijednosti i mehanizme forkinga.

Bitgert može postići brzinu protoka do 100 000 transakcija u sekundi (TPS) zahvaljujući velikim dijelom optimizaciji blok intervala, veličine bloka i procesa konsenzusa.

Bitgert vjeruje da će tehnološki napredak, budući da stvara novu mrežu odnosa za proizvodnju električne energije, riješiti pitanje povjerenja u komunikacijskim vještinama i organski integrirati društvene rezultate, individualno ponašanje i vrijednosni kompromis u neodvojivu cjelinu. To će se dogoditi kao rezultat sposobnosti mreže da organski implementira konsenzus zajednice, ponašanje pojedinca i razmjenu vrijednosti.

Bitgertov lanac bez plina ostaje značajna atrakcija interesa

Bitgert BRC20 lanac jedan je od najvažnijih proizvoda koji su pomogli uspostaviti $BRISE kao jednu od kriptovaluta s potencijalom za najveći utjecaj na tržištu. Uvođenje blockchaina bez inicijalne naknade za plin dovelo je Bitgertovu cijenu do najvišeg nivoa svih vremena.

BRC20 blockchain nudi značajne prednosti u odnosu na Ethereum lanac u smislu cijene, brzine i sigurnosti.

Unatoč činjenici da je Ethereum prešao na PoS model, to je još uvijek slučaj. Očekuje se da će usvajanje BRISE-a nastaviti rasti brže od Ethereuma, što će dovesti do poboljšane cijene i performansi za BRISE. Jedan od razloga zašto ETH kitovi sada kupuju Bitgert je zbog ovoga.

Bitgert ima vlastitu mjenjačnicu

Unatoč tome što je jedna od najpopularnijih kriptovaluta i vodeći projekt u prostoru kriptovaluta, Ethereum još nema vlastitu decentraliziranu mjenjačnicu.

Razmjena kriptovaluta jedna je od ključnih funkcija koja nedostaje Ethereumu, a Bitgert ju je doista razvio. Međutim, još uvijek postoje druge komercijalne burze koje također podržavaju Bitgert trgovanje.

Zbog nedavno stvorenog CEX-a i nadolazećeg DEX-a, veliki broj kitova ulaže u Bitgert kovanice. Ove stavke imaju potencijal povećati potražnju za Bitgert kovanicama, što će privući veliki broj investitora.

Decentralizirani Bitgert sektor

Kao rezultat očekivanih učinaka decentraliziranog tržišta, Ethereum kitovi već gomilaju Bitgert. BRISE tim smatra da je to jedna od najvažnijih stvari koje će pokrenuti ove godine.

Prema dostavljenim izvješćima, Bitgertov decentralizirani sektor je u naprednoj fazi, kliknite ovdje za više detalja o botovima koji podržavaju trgovanje Bitgert tokenima. Ovo internetsko tržište postat će jedno od najpopularnijih.

Posljednja riječ

Ovo su značajni novi razvoji oko projekta Bitgert, koji privlače Ethereum kitove, kao i druge masivne kriptovalute. Kao rezultat ovih nedavnih događaja, očekuje se da će vrijednost Bitgert tokena porasti u nadolazećim tjednima. Zbog toga mu gravitira veliki broj kripto-kitova.Source link

Leave a Comment