Ethereum NFT Hit Doodles pokrenut će Doodle 2 na Flow Blockchainu


Doodle su jedni od najznačajnijih Ethereum NFT projekti okolo, s profilnim slikama u boji (PFP-ovi) koji se ističu na društvenim mrežama, Više od 550 milijuna dolara U prometu do danas, jukebox Pharrell Williams kao CEO brenda.

Ali u sljedećem velikom padu, crteži su na putu blockchain tijek.

Danas je Doodles najavio da će njegov sljedeći veći projekt Doodles 2 pokrenuti na Flow, Web3 platformi Najpoznatiji je po svojim NFT sportskim projektima Kao Najbolji strijelac NBA lige I NFL svaki dan.

Doodles 2 je bio prvi Najavljen prošlog lipnja Na NFT NYC događaju. Zadržava pastelni, crtani stil originalne serije i umjetnika Scotta “Burnt Toast” Martina, ali se navodno proširuje na milijune NFT-ova umjesto 10 000 avatara u prvoj Doodle seriji.

Također će omogućiti vlasnicima NFT-a da beskrajno prilagode svoje likove za upotrebu u igrama, na društvenim medijima i bilo gdje drugdje. Vlasnici Doodles 2 NFT-ova moći će prilagoditi izgled svog avatara, uključujući tijelo, odjeću, izraz lica i dodatke.

Doodle će objaviti digitalne nosive artikle za NFT avatare “putem ograničenih izdanja IRL drop-ova povezanih s određenim događajima i suradnjama s markama”, navodi se u priopćenju za tisak, s predmetima koji će se zatim moći trgovati. Jaya Tržište na Flowu.

U NFT NYC, tim je rekao da će se Doodles 2 pokrenuti na drugoj blockchain platformi od Ethereuma zbog elementa prilagodbe, budući da Ethereum mainnet transakcije mogu uzrokovati pretjerane naknade za mrežni plin. Neki u NFT prostoru nagađaju da će to biti slučaj SolanaIli možda rebrasti.

Flow je neočekivani izbor i pravi udar za Flow Creator Dapper Labs. Doodle će biti prvi NFT projekt visokog profila koji će započeti na Ethereumu i migrirati na Flow, što je svjedočilo NFT aktivnost je oslabila posljednjih mjeseci kao ona Cijena tokena je naglo pala. Laboratoriji Dabur otpustio 22% svog tima u studenom usred šireg usporavanja NFT tržišta.

U svojoj današnjoj objavi, Doodles je rekao da će pokretanje Flowa “označiti početak budućnosti snažne interoperabilnosti s Ethereumom”.Lansiranje Doodlesa 2 bit će povezano s postojećim NFT-ovima Dooplicator NFT-ovi na Ethereumu koji je bio besplatno ponuđen postojećim vlasnicima Doodles NFT prošlog lipnja.

rekao je predstavnik doodlea Dešifrirati da su razvojni programeri Flow blockchaina pomogli stvoriti most specifičan za aplikaciju za projekt koji omogućuje vlasnicima NFT-a da koriste svoje doodle likove u više lanaca. Ako kolekcionar poveže Ethereum novčanik koji sadrži i Doodles NFT i Dooplicator NFT, može koristiti Dooplicator za generiranje prilagodbi Flow nosivog uređaja.

Aplikacija Bridge tada će zahtijevati od korisnika da poveže Dapper novčanik na Flow kako bi primio nosivi uređaj. Tim je rekao da će Doodles 2 biti lansiran 31. siječnja za postojeće vlasnike Doodles NFT-a, s dodatnim detaljima koji će uslijediti prije toga.

Zanimljivo je da je Dapper Labs pomogao stvoriti Ethereum NFT standard 2017., a njegov projekt CryptoKitties Moglo bi ubiti mrežu Dok su korisnici hrlili skupljati i trgovati digitalnim mačkama. Kao rezultat toga, Dapper je odlučio stvoriti vlastitu blockchain platformu i rekao je 2020. da će to također učiniti. CryptoKitties most od Ethereuma do Flowa— ali to se još nije dogodilo.

Bio je to crtež u rujnu u vrijednosti od 704 milijuna dolara Kada je najavio prikupljanje sredstava od 54 milijuna dolara koje je vodio suosnivač Reddita Seven Seven Six, uz sudjelovanje 10T Holdingsa, Acrew Capitala i FTX Ventures je sada zatvoren.

Doodles je u ponedjeljak najavio akviziciju studija za animaciju Golden Wolf, koji je radio na projektima za Disney, Adidas, Adult Swim, Nike i PlayStation, među ostalim brendovima. Golden Wolf je prethodno producirao gore prikazanu komercijalnu animaciju Doodles 2.

Ostanite u tijeku s novostima o kriptovalutama i svakodnevno primajte ažuriranja u svoju pristiglu poštu.Source link

Leave a Comment