Ethereum NFT tržište doživljava uzlazni trend


Tržište nezamjenjivih tokena (NFT) za Ethereum trenutačno doživljava stabilan uzlazni trend. U posljednje vrijeme čini se da ima puno više aktivnosti koje pokazuju da su stvari puno bolje nego što se mislilo. Sa zaključnom vrijednošću od preko 231 milijun dolara, tjedni obujam trgovanja skočio je u nebo. To je bilo moguće zahvaljujući činjenici da je bilo 154.000 trgovaca koji su bili odgovorni za izvršenje 474.000 trgovina. Jedan trgovac izvršio je prosječno 3,1 trgovinu, s prosječnom količinom od 487 USD.

Ove ohrabrujuće brojke najveći su dokaz da NFT-ovi, koji su digitalna imovina, doista doživljavaju veliki uzlazni zamah i ne mogu se zadržati ni zbog čega drugog. Često se ističu kada je riječ o umjetnosti, kolekcionarstvu i virtualnim nekretninama. Trenutačni scenarij svjedoči velikoj popularnosti koju su generirali NFT-ovi, što zauzvrat pomaže u procvatu tržišta općenito. Čini se da ulagači također ne zaostaju u uživanju pratećih pogodnosti u obliku povećanih povrata na svoja ulaganja.

Uz vrlo ohrabrujuće stanje na NFT tržištu, Doodles, koji je također tvrtka temeljena na Web3, također je ušao u središte pozornosti. U priopćenju se navodi kako su obavljene sve pripreme za preuzimanje animacijske tvrtke Golden Wolf. Budući da ste dio vrlo cijenjene animirane serije Rick i Morty, ovo je vrlo važno. No za sada nema informacija o financijskim aspektima.Source link

Leave a Comment