Ethereum primjećuje snažnu bikovsku pristranost na grafikonima, zbog čega je 1680 USD tako važno


Ne daje mišljenje: Prikazane informacije ne predstavljaju financijske, investicijske, komercijalne ili druge vrste savjeta i isključivo su mišljenje autora.

  • Ethereum ima bikovske izglede, a prilika za kupnju mogla bi se pojaviti u nižem vremenskom okviru kako bi se razbila tržišna struktura.
  • CVD nije bio ohrabrujući, ali druge tehničke karakteristike i cjenovne akcije podržale su daljnji rast.

Ethereum je imao velike koristi od uspona u posljednjih nekoliko tjedana. Kralj altcoina uspio je nadmašiti raspon koji je uspostavljen u studenom. Konsolidirao se nekoliko dana iznad granice od 1500 dolara.


Pročitajte predviđanje cijene Ethereuma 2023.-24


U vrijeme pisanja, razina od 1600 USD služi kao podrška. Još jedan pad može pružiti priliku za kupnju. Za Ethereum je i dalje vjerojatan veći rast, a razine od 1700 i 2000 dolara su one na koje treba pripaziti.

$1680 je doživio blagu reakciju, ali pad će biti kupovina

Ethereum pokušava probiti razinu od 1680 dolara dok se rast nastavlja

Izvor: ETH/USDT na TradingView

Nakon prethodnog pomaka na 1680 dolara početkom studenog uslijedila je nasilna rasprodaja. Ovo je istaknulo važnost područja između $1630 i $1680 na grafikonu. Konkretno, zatvaranje sesije iznad 1680 dolara može se smatrati znakom da će se rast vjerojatno nastaviti.

Na jugu je došlo do neravnoteže na ljestvicama od 1564 do 1617 dolara. Grafikoni nižeg vremenskog okvira također su pokazali medvjeđi zamah u kratkom roku, s dnevnim vremenskim okvirom RSI koji je formirao medvjeđu divergenciju, iako zamah ostaje čvrsto u korist bikova. CMF je iznosio +0,22 što ukazuje na značajan priljev kapitala na tržište.


Je li vaš novčanik zelen? Provjerite naš Ethereum kalkulator dobiti


Ne ukazuje na preokret trenda, ali ukazuje na mogući pad na 1617 ili 1564 dolara. Bio je moguć i novi neuspjeh. Stoga se trgovci mogu radovati kupnji ponovnog testa od 1564 USD, ciljajući blok narudžbe medvjeđa na 1700 kao područje za ostvarivanje profita. Fibonaccijeve razine ekstenzije (žuto) susrele su se s dva važna bloka medvjeđe potražnje iznad grafikona cijena.

Zatvaranje dnevne sesije ispod 1485 dolara poništit će postavljenu ideju rasta.

Otvorena kamatna stopa je pauzirala, ali je impresivno porasla tijekom prošlog tjedna

Ethereum pokušava probiti razinu od 1680 dolara dok se rast nastavlja

Izvor: Coinalyze

Od 14. siječnja, i stopa i otvorene kamate značajno su porasle. To je pokazalo snažno bikovsko raspoloženje na tržištu. CVD spot također je ostvario stabilan rast tijekom siječnja, naglašavajući tekući pritisak kupnje. Međutim, tijekom prošlog tjedna vratila se na ravniji profil. Ako se to promijeni, bit će to još jedan pokazatelj uzlaznog trenda.

Očekivana stopa financiranja ponderirana otvorenim interesom na burzama također je bila pozitivna.Source link

Leave a Comment