Ethereum Whale s više od 500 milijuna dolara imovine akumulirao je 18,8 trilijuna Shiba Inu ($ SHIB)


Podaci o blockchainu pokazuju da je golemi Ethereum ($ETH) kit s više od 500 milijuna dolara ukupne imovine sada akumulirao više od 18,8 dolara. Trilijun Shiba Inu ($ SHIB) otkako su počeli kupovati kriptovalutu inspiriranu memovima u srpnju 2022.

Prema podacima platforme za upravljanje blockchain novčanikom Zerion, kitovi su akumulirali SHIB otkako je cijena kriptovalute pala s oko 0,000027 USD u travnju 2022. na oko 0,011 USD, kada se počela nakupljati.

Do danas su kitovi akumulirali više od 18,8 trilijuna tokena u vrijednosti većoj od 226 milijuna dolara, što ih čini najvećim fondom tokena koji trenutno imaju. Prosječna cijena SHIB-a je 0,000015 USD, što znači da ukupno gubi oko 68,9 milijuna USD na svojoj stranici.

SHIBCHART koji prikazuje akumulaciju Riba Izvor: Zerion

Kitova druga najveća pozicija je na Ethereumovom izvornom ETH tokenu, držeći gotovo 195 milijuna dolara u kriptovaluti. Zatim, kit ima 42 milijuna dolara u Polygonu ($MATIC) i oko 13 milijuna dolara u Chainlinku ($LINK). Podaci pokazuju da je $MATIC počeo kompilirati u lipnju, a $LINK u kolovozu. Kit može prodati svaki od ovih posjeda za profit u vrijeme pisanja.

Kit također posjeduje 8 milijuna dolara vrijedan Compound ($COMP), token za upravljanje protokolom tržišta novca, koji je počeo kupovati u srpnju nakon što mu je cijena pala, kao i 5,3 milijuna dolara vrijedan Uniswap ($UNI). Također je u dobiti na oba holdinga.
Kako izvještava Daily Hodl, podaci iz blockchaina pokazuju da ga je akumulacija kita učinila šestim najvećim vlasnikom Shiba Inua ($SHIB), držeći oko 1,88% ukupne cirkulirajuće ponude kriptovalute inspirirane memovima.

Kako je objavljeno, Shiba Inu je bio na vrhu ljestvica “trendova” na popularnim web stranicama za skupljanje kriptovaluta nakon što je uvršten na jednu od najvećih južnokorejskih burzi kriptovaluta po količini.

Burza Upbit sa sjedištem u Seulu, koja bilježi više obujma trgovanja od bilo koje druge burze u zemlji nakon Binancea, nedavno je otkrila kotaciju para SHIB američkog dolara u odnosu na južnokorejski won (KRW).

Najveći kit u mreži Ethereum ($ETH) prikupio je oko 85 milijuna dolara od SHIB-a prije lansiranja njegovog rješenja za skaliranje sloja 2, au to vrijeme kriptovaluta inspirirana memovima udružila se sa sjevernoameričkim luksuznim brendom Bugatti Group u kovanju nezamjenjivih tokena ( NFTs) U “posebnom događaju” u kojem je Bugatti Grupa ugostila “malu zabavu i prostor” posvećen Chibochesu.

Prema računu povezanom s kriptovalutom inspiriranom memovima, privatni dio kovnice “rasprodan je u prve 4 minute” događaja jer je potražnja za tokenima daleko nadmašila ponudu.

izvor slike

Istaknuta slika putem Unsplasha.Source link

Leave a Comment