Ethereum Whales akumuliraju Shiba Inu vrijedan nevjerojatnih 422 milijuna dolara u manje od tjedan dana: podaci iz lanca


Novi podaci otkrili su da je najveći Ethereum (ETH) kit na svijetu, Shiba Inu (SHIB), porastao za stotine milijuna dolara u manje od tjedan dana.

Prema platformi za skeniranje kitova WhaleStats, prvih 1000 kitova ima ETH opsjednut 422 milijuna dolara u meme imovini od 17. siječnja.

Prethodno je objavljeno da isti kit ima SHIB vrijedan gotovo 168 milijuna dolara, što znači da je povećao svoj posjed konkurentskog Dogecoina (DOGE) za nevjerojatnih 151% u samo četiri dana.

Prema WhaleStatsu, gomilanje Shiba Inua sada je rangirano kao najdigitalnija imovina koju drži 1000 najboljih ETH kitova, isključujući sam ETH i stabilne kovanice Tether (USDT) i USD Coin (USDC).

U vrijeme pisanja ovog teksta, udjeli SHIB-a među grupom investitora sada iznose 584 milijuna dolara.

Ostala digitalna imovina koju drže trgovci visoke neto vrijednosti uključuje 65 milijuna dolara od oracle davatelja usluga Chainlink (LINK), po 58 milijuna dolara u decentraliziranoj razmjeni Uniswap (UNI) i deflacijskoj kripto BIT, kao i 55 milijuna dolara u operativnom kvantitativnom blockchainu. Interstate (QNT).

Aktivnost kitova usredotočena oko Shiba Inua možda je utjecala na cijenu meme tokena, jer se pomaknula s 0,00001045 USD 17. siječnja na vrhunac od 0,00001210 USD. SHIB je od tada nastavio rasti i trgovao se po 0,00001226 USD u vrijeme pisanja.

Nagomilavanje kitova u SHIB-u dolazi dok se ekosustav priprema za beta izdanje Shibariuma, predloženog konkurenta Sloja 2 DOGE-u.

Protokol će biti mreža drugog sloja izgrađena na vrhu Ethereuma, slično kao Polygon (Matic), Arbitrum i Optimism (OP).

Ne propustite – prijavite se da biste primali šifrirana upozorenja e-poštom izravno u svoju pristiglu poštu

Provjerite akcijsku cijenu

Prati nas CvrkutI Facebook i Telegram

Pregledajte dnevni miks druženja

Pogledajte najnovije naslove vijesti

nbsp

Odricanje od odgovornosti: Mišljenja izražena na The Daily Hodl nisu savjeti za ulaganje. Ulagači bi trebali dobro proučiti prije bilo kakvog visokorizičnog ulaganja u bitcoin, kriptovalutu ili digitalnu imovinu. Imajte na umu da su vaši prijenosi i trgovine na vlastitu odgovornost, a svi gubici koje možete pretrpjeti su vaša odgovornost. The Daily Hodl ne preporučuje kupnju ili prodaju bilo koje kriptovalute ili digitalne imovine, niti je The Daily Hodl investicijski savjetnik. Imajte na umu da se The Daily Hodl bavi affiliate marketingom.

Istaknuta slika: Shutterstock / Dukenod / WindAwake

Source link

Leave a Comment