Evo zašto će cijena Ethereuma vjerojatno doživjeti bikovski skok nakon masovnog uzimanja profita od strane vlasnika ETH-a


  • Cijena Ethereuma pala je na 1527 USD jer su trgovci počevši od 20. siječnja bilježili ogroman profit.
  • ETH je dominirao u 21% rasprava na platformama društvenih medija s visokim profitom.
  • Cijena Ethereuma može imati koristi od straha, neizvjesnosti i sumnje koja okružuje imovinu na forumima kripto zajednice.

Cijena Ethereuma pala je na 1527 dolara nakon što je dosegla nedavni maksimum od 1638 dolara. Stručnjaci platforme za agregaciju kripto-podataka Santiment primijetili su da je postotak transakcija skidanja profita skočio 20. siječnja.

Altcoin se raspravljao u 21% razgovora na platformama društvenih medija. Analitičari u Santimentu vjeruju da bi FUD koji okružuje ETH mogao potaknuti bikovski narativ za imovinu u srednjem roku.

Također pročitajte: Evo kako bi rješenje za privatnost Vitalika Buterina moglo promijeniti pravila igre za Ethereum i kovanice za privatnost

Trgovci Ethereumom sudjeluju u masovnom izvlačenju profita što obara cijenu ETH-a

Cijena Ethereuma izbrisala je svoje gubitke od pada FTX burze i vratila se iznad razine od 1600 USD 20. siječnja. To se poklopilo s povećanjem profita od strane vlasnika ETH-a.

Stručnjaci Santimenta, platforme za informacije o kriptovalutama, primijetili su ogroman porast u postotku transakcija skidanja dobiti. To se poklopilo s povećanjem društvene dominacije druge najveće kriptovalute po tržišnoj kapitalizaciji.

Društvena dominacija Ethereuma

Eskalacija društvene dominacije Ethereuma, cijena pada ispod 1530 USD

ETH je bio tema rasprave u 21% razgovora na kripto Twitteru i drugim platformama društvenih medija. Prema analitičarima Santimenta, strah, neizvjesnost i sumnja (FUD) i pompa oko imovine mogli bi pogodovati njenoj cijeni u srednjem roku.

Kako uočiti Ethereum kitove koji bacaju svoju imovinu i profitirati od njih

Umjetna inflacija cijene imovine poznata je kao “pumpa”. Pumpa ukazuje da će tržište uskoro doživjeti pad, a rizik naspram nagrade kupnje imovine ne čini je vrijednom investicijom.

Kako bismo identificirali “pumpe”, korisno je pogledati ponašanje velikih portfeljnih investitora, poznatih kao kitovi. U slučaju Ethereuma, kitovi koji drže između 1.000 i 100.000 ETH počeli su kontinuirano bacati svoje posjede tijekom siječnja 2023. — znak mogućeg “pumpanja”.

ETH kitoviETH kitovi

To znači da sudionici na tržištu trebaju biti oprezni i čekati bolje prilike za ‘kupnju’ umjesto da se upuštaju u potencijalno nesigurnu trgovinu.

Cijena Ethereuma mogla bi skočiti na 2000 dolara ako se bikovi bitcoina vrate

Tehnički analitičari tvrde da bi cijena Ethereuma mogla dosegnuti bikovski cilj i psihološki važnu razinu od 2000 dolara ako se bikovi vrate kupnji bitcoina. Ethereum ima visoku korelaciju s Bitcoinom, 0,83. Stoga bi bikovski proboj Bitcoina mogao povećati altcoin.

Akash Girimath, tehnički analitičar na FXStreetu, tvrdi da bi cijena Ethereuma mogla dovesti do novog rasta unatoč očitoj iscrpljenosti. Takav bi potez zadržao medvjeđu divergenciju, ali bi omogućio kreatorima tržišta da prikupe stop likvidnost za kupnju stabilnu iznad 1679 USD i rano zarobe medvjede.

Grafikon cijena ETH/USDTGrafikon cijena ETH/USDT

Tijekom lova na likvidnost cijena Ethereuma mogla bi doseći 2000 dolara. Pad ispod 200-dnevnog eksponencijalnog pomičnog prosjeka (EMA) na 1509 dolara mogao bi poništiti tezu o porastu za ETH.Source link

Leave a Comment