Family Bonds izdaje svoju kuharicu e-putovanja


obiteljski stol Sadrži recepte vrhunskih hotela, odmarališta, krstarenja, zrakoplovnih kompanija i još mnogo toga

New YorkI 23. siječnja 2023 /PRNewswire/ — Family Bonds, 501(c)(3) dobrotvorna organizacija koja daje potpore onima u nevolji, objavila je svoju najnoviju inicijativu za prikupljanje sredstavaObiteljski stol Elektronička kuharica. S receptima partnera iz cijele turističke industrije, ova kuharica predstavlja jedinstvenu priliku za kućnog kuhara da pripremi istu ukusnu hranu i piće koja se poslužuje u nekim od najvećih hotela, odmarališta, na kruzerima itd. Jedini način da pristupite Obiteljskom stolu jest barem donirati 20 dolara na obiteljske veze. Po primitku, donatori će dobiti e-mail poveznicu za pregled obiteljski stol.

Family Bonds Charitable Foundation, 501(c)(3) dobrotvorna organizacija koja daje potpore onima u poteškoćama, objavila je svoju najnoviju inicijativu za prikupljanje sredstava: e-kuharicu Family Table.  S receptima partnera iz cijele turističke industrije, ova kuharica predstavlja jedinstvenu priliku za kućnog kuhara da pripremi istu ukusnu hranu i piće koja se poslužuje u nekim od najvećih hotela, odmarališta, na kruzerima itd.

Family Bonds Charitable Foundation, 501(c)(3) dobrotvorna organizacija koja daje potpore onima u poteškoćama, objavila je svoju najnoviju inicijativu za prikupljanje sredstava: e-kuharicu Family Table. S receptima partnera iz cijele turističke industrije, ova kuharica predstavlja jedinstvenu priliku za kućnog kuhara da pripremi istu ukusnu hranu i piće koja se poslužuje u nekim od najvećih hotela, odmarališta, na kruzerima itd.

vodio Jackie Friedmanpredsjednik Nexion Travel Groupa koju je osnovao 2015. godine John Lovell, predsjednik Travel Leaders Group, odjela Internova Travel Group, Family Bonds podržava obitelji, njihovu djecu i njihove zajednice koji dožive nepredviđene okolnosti koje ih financijski utječu. Više od 200 potpora podijeljeno je tijekom proteklih osam godina putnim savjetnicima, partnerima dobavljačima i drugima.

“Kad se ljude pita o putovanju, oni često navode obroke u kojima su uživali na putovanju”, rekao je Friedman. Naši partneri dobavljači velikodušno su ponudili donatorima Family Bonds-a dati njihove cijenjene recepte, a sada se u tim receptima može uživati ​​iz udobnosti nečijeg doma. Nadamo se, dok kuhate iz obiteljski stol, ljudi će se moći prisjetiti prošlih godišnjih odmora i početi sanjati o sljedećem godišnjem odmoru. Hvala našim partnerima dobavljačima i donatorima. Od nas je obiteljski stol Tvoja draga! “

Family Bonds daje bespovratna sredstva onima koji su pogođeni prirodnim katastrofama, onima koji se suočavaju s visokim medicinskim računima, njegovateljima s posebnim potrebama, osobama kojima je potrebna specijalizirana medicinska oprema i još mnogo toga. Godine 2022. donirali su Family Ponds 13 000 dolara misiji Global Empowerment za njihov rad s ukrajinskim izbjeglicama.

“Svatko ima situacije u kojima treba pomoć”, rekao je Friedman. “Pružite nam ruku pomoći ljudima unutar i izvan industrije putovanja. obiteljski stol Vi ćete voditi našu misiju davanja više i mijenjanja života. A donatori će pronaći jednostavan i ukusan način da učine razliku u nečijem životu kada im je to najpotrebnije.”

Svatko može nominirati sebe ili nekoga u potrebi na www.familybondsfoundation.com/donate/. Trenutačni krug stipendija će završiti travanj 2023.

O Travel Leaders Group

Travel Leaders Group, odjel Internova Travel Group, uključuje poslovanje franšiza i saveza, poslovanje agencija za domaćine i robne marke s primarnim fokusom na slobodno vrijeme, krstarenja i putovanja. To uključuje Travel Leaders Network, Nexion Travel Group, Barrhead Travel, Roadtrips, Travel Leaders Vacation Center, CruCon Cruise Outlet i Cruise Specialists. Travel Leaders Network je Sjeverna Amerika Najveća turistička mreža.

O Internova travel grupi

Internova Travel Group jedna je od najvećih svjetskih kompanija za pružanje usluga putovanja s portfeljem vodećih brendova koji korporativnim klijentima i klijentima u slobodno vrijeme pružaju osobno osobno iskustvo putovanja. Tvrtka upravlja rekreacijskim, poslovnim i franšiznim poslovima kroz niz različitih odjela i zastupa više od 100.000 putničkih savjetnika na više od 6.000 lokacija u korporativnom vlasništvu i pretežno povezanih lokacija u ujedinjena državaI Kanada i Ujedinjeno Kraljevstvos prisutnošću u više od 80 zemalja.

poziv:
Berett Griffin
bgriffin@travelleaders.com
651-442-5173

Cision

Cision

Pogledajte izvorni multimedijski sadržaj za preuzimanje: https://www.prnewswire.com/news-releases/family-bonds-foundation-releases-travel-e-cookbook-301728501.html

IZVOR Travel Leaders GroupSource link

Leave a Comment