Footiverse je lansirao novu NFT kolekciju


Kuala Lumpur, MalezijaI 19. siječnja 2023 /PRNewswire/ — Footiverse, metaverzum fantastičnog nogometa, nedavno je proslavio svoj prodor u NFT prostor lansiranjem FootiverseNFT kolekcije u novogodišnjoj noći. NFT koji se temelji na uslužnim programima, Footiverse nastoji stvoriti održivi NFT ekosustav vođen kontinuiranim dodavanjem praktičnih značajki i pogodnosti, a ne samo pompom. Kako bi unaprijedio ovu misiju, Footiverse ima za cilj pokrenuti Game-fi platformu (sjecište igara i financija u okruženju koje se pokreće korištenjem blockchaina i NFT-ova) u trećem kvartalu 2023.

NFT-ovi su jedna od digitalnih sredstava koja žive na blockchainu, a popularni su zbog svoje jedinstvene prirode i osnaživanja zajednice. Dok poticaj i popularnost mogu uvelike povećati vrijednost NFT-ova potaknutih hypeom, to također znači da oni općenito imaju vrlo kratak životni vijek u usporedbi sa svojim Web 2.0 pandanima — jer rade na neodrživom hype resursu. Fokusiranje na hype u marketingu i vrijednosti stvara prazninu u razmišljanju koja se daje dugoročnom planiranju u izgradnji uspješnog NFT ekosustava i zajednice.

Na primjer, dok je prosječno razdoblje držanja za NFT-ove više Od 30,9 dana do 47,9 dana između prvog i drugog tromjesečja 2022. – ovo je još uvijek relativno nisko razdoblje u usporedbi s tradicionalnim ulaganjima kao što su dionice koje imaju prosječno razdoblje držanja 5,5 mjeseci. Footiverse ima za cilj postići paritet i redefinirati NFT-ove kao dugoročno ulaganje čineći njihovu vrijednost manje ovisnom o hype ciklusima i volatilnosti tržišta.

Glavna strategija Footiversea je maksimiziranje interakcije korisnika putem igraćih NFT-ova. Web 3 igre otvaraju nove mogućnosti sa sustavima za igranje kako bi se dobila veća stimulacija aktivnosti korisnika. Međutim, mnoge Web 3 igre koriste predatorske prakse poput zaključavanja nagrada i napredovanja nakon sati i sati igranja kako bi proizvele umjetnu aktivnost i potražnju. Kako bi se tome suprotstavio, Footiverse umjesto toga većinu svoje korisnosti i vrijednosti koncentrira na pasivno generiranje pomoću jednostavnih interaktivnih sustava koji neće zahtijevati dnevni unos od korisnika.,” On je rekao Alvin Leungsuosnivač Footiversea.

Jedna značajka koja korisnicima omogućuje zarađivanje pasivnih nagrada je Footiverse Dream Coach, gdje sudionici također mogu skupljati bodove na temelju učinka igrača u njihovom timu iz snova. Ovi se bodovi izračunavaju na temelju statistike pojedinačnih igrača u svakoj utakmici – kao što su postignuti golovi, dodavanja, kompletirane asistencije i više, s konačnim rezultatima rangiranim i ažuriranim tjedno, kao što je sažeto u nastavku;

  1. Sudionici se natječu sa svojim timom u ligama kako bi osvojili nagrade ili se natječu u Footiverse fantasy ligi.
  2. Sudionici kompletiraju grupu igrača za dodatne nagrade ili trguju s drugima kako bi dovršili kombinacije ili izgradili timove.
  3. Zaradite tantijeme time što ste prvi vlasnik NFT-a ili stvaranjem NFT-a.

Postojat će dva sustava tantijema koji nagrađuju igrače za produktivno sudjelovanje na tržištu. Prvi stream nagrađuje korisnike što su prvi vlasnici kartice igrača i daje im vlasnička prava za sve naredne transakcije. Drugi tok omogućuje korisnicima stvaranje vlastitih NFT-ova koji se zatim mogu prodavati i trgovati sa svim transakcijama zarađujući izvorne tantijeme kreatora s prodajom Premium NFT-a počevši od 18. u mjesecu Siječanj 2023.

Dostupno i kao alternativni tok ulaganja za sudionike Podmetnuti kodovi. Footi tokeni, baš kao i njegov NFT pandan, kriptovaluta je vođena uslužnim programima. Prodaja tokena počet će 28. siječnja, dok će se početna decentralizirana razmjena (DEX) koja nudi Initial Dex Offering (IDO) održati dana 8. veljače 2023. Ovi tokeni pružaju jednostavno pojednostavljeno iskustvo za korisnike, djelujući kao valuta u igri i kao praktična kriptovaluta koja se može koristiti za vanjske kupnje. To uklanja gnjavažu zamjene i pronalaženja kupaca za valutu u igri i omogućuje korisnicima da trenutno izvrše prijenos kriptovalute u bilo kojem trenutku, kao što je prikazano u nastavku;

  1. Platite naknadu za plin
  2. Kupujte u igri iu svijetu
  3. Potrošnja na više platformi (licencirane mreže za igranje)
  4. Izvršite prijenose kripto u fiat (Savvixpay)
  5. Poslovati s Web 3.0 ili pretvoriti već postojeći Web 2 posao u Web 3
  6. Sudjelujte u autonomnoj organizaciji decentraliziranog glasanja (DAO)

Za više informacija o Footiverseu, posjetite www.footiverse.com.

O Footiverseu
Nožno biće SingapurGenerator metaverzuma fantastične nogometne lige temeljene na NFT-u fokusiran na cijelu regiju APAC-a. Platforma objavljuje avatare u zbirkama temeljenim na stvarnim nogometnim ligama, uključujući La Ligu, Bundesligu i druge, od kojih je prva i najnovija kolekcija Svjetskog kupa trenutno dostupna na najvećem NFT tržištu, OpenSea (opensea.io/collection /footiversewc2022) .

Source link

Leave a Comment