Franklin N. Rotary će pomoći u pripremi ukusnog Super Bowla sa širokim izborom bostonskih wakeova | stupci


MISAO TJEDNA – Bog želi da Njegovu Riječ koristite kao vodič za život. Vaše namjere trebaju biti iste.

Ono što slijedi je “hvala” onima od vas koji ste pružili ruku Dougu i Kelly Hayes tijekom nedavne smrti njihovog oca, “Pops”/Everetta Hayesa. “Hvala svima koji su došli do Douga i mene tijekom gubitka Popsa/Everetta Hayesa. Jako cijenimo sve posjete, pozive, SMS-ove, Facebook poruke, zajedničke priče i obroke. Tako smo sretni što živimo u zajednici gdje se svi okupljaju u trenutku kada im je potrebno. Naša su srca slomljena, ali znamo da je on u miru i da je sada bez boli.” Sve najbolje, Doug i Kelly Hayes.

Planirate zabaviti Super Bowl i pitate se što poslužiti? Članovi Franklin Non Rotary Cluba imaju odgovor za vas. Predlažu da im naručite bostonski but i tada ćete uz ostala ukusna jela moći poslužiti svinjske slajdere, svinjske nachose i svinjske tacose. Kada naručite jedan, oni će ga dati u dobrotvorne svrhe. Ovi opušci će nahraniti 18-20 ljudi. Za podnošenje prijave možete kontaktirati Billa Foleya na 615-477-6954. Cijena je 50 dolara, ali svojom kupnjom pomažete im da nahrane više od 5000 ljudi u zajednici. Rok za prijavu je 3. veljače, a datum preuzimanja 11. veljače na parkiralištu Williamson Heralda. Sati su 11 sati. Do 13 sati možete “posjetiti” i ured Glasnika u Kolumbijskoj ulici i predati svoju prijavu.

U petak sve škole u okrugu Franklin Special School District organiziraju Dan otvorenih vrata za nove obitelji koje žele saznati više o školama u okrugu. Svaki dan otvorenih vrata zakazan je tijekom dana kako bi roditelji mogli vidjeti školu na djelu, kao i svjedočiti iznimnom okruženju za poučavanje i učenje. Ovo bi bila izvrsna prilika da upoznate ravnatelje i učitelje, obiđete učionice, obiđete prostorije i naučite što se sve nudi vašem djetetu/djeci. Od 8 do 13 sati možete posjetiti Freedom Intermediate, Freedom Middle, Poplar Grove Elementary i Poplar Grove Middle. Od 9 do 14 sati. Možete posjetiti osnovnu školu Franklin, osnovnu školu Johnson, osnovnu školu Liberty i osnovnu školu Moore. Također, od 8 do 13 sati pozvani ste u posjet novom Centru scenskih umjetnosti. Možete kontaktirati bilo koju od škola za više informacija ako je potrebno.

Želio bih iskoristiti ovu priliku da izrazim našu najdublju sućut Johnu Abbottu, kao i njegovoj majci Trudy i bratu Halu, zbog nedavne smrti njegova oca, Roberta Leonarda Abbotta. Pogrebne službe održane su u West Harpeth Funeral Home, a njezin pogreb na groblju veterana u Middle Tennesseeju. (John je bio bivši predsjednik Franklin N. Rotary kluba. Robert Leonard i moj suprug Russell bili su razredni kolege od prvog do dvanaestog razreda u školi Punshell u okrugu Lincoln (razred 52).

Jeste li razmišljali kako s dečkom ili djevojkom proslaviti Valentinovo? Mladi u Baptističkoj crkvi Walker imaju pravi odgovor za vas, a vi ćete im pomoći financirati njihovo ljetno misijsko putovanje. U subotu, 11. veljače, s početkom u 17 sati, sponzoriraju svoju godišnju večeru za Valentinovo. Poslužit će vam obrok od pet sljedova uključujući juhu/salatu – predjelo koje uključuje rolanu svinjetinu ili punjena pileća prsa, mnoštvo različitog povrća koje možete izabrati, kruh i deserte. Cijena je samo 25 dolara po osobi, ali je potrebno rezervirati do 8. veljače. Možete nazvati Martyja Leonarda na 615-403-9691 ili kontaktirati crkvu. Crkva se nalazi na adresi 1350 W. Main Street u Franklinu. Razumijem da će biti i posebne zabave u kojoj ćete uživati ​​dok večerate.

Nadamo se da ste svoj kalendar postavili za subotu, 4. ožujka. Ovo je datum određen za Brylee Crutcher. Poslužit će jela s roštilja za 10 dolara. Nastavit ću vas podsjećati, ali ako netko ima predmet ili dva koji bi želio donirati na aukciju, to bi bilo jako cijenjeno. Ako ne možete doći, ali želite dati donaciju koja se odbija od poreza, samo mi javite. Ona je kći Troya i Jennifer Croucher i bori se s rakom mozga. Nastavite moliti i za nju.

Molimo vas da se nastavite prisjećati onih koji se još uvijek suočavaju s operacijama, rehabilitacijskim centrima, koji se oporavljaju kod kuće od nedavne operacije ili bolesti itd. Upravo sam saznao da Betty Ann Ryan Casson ide na operaciju otvorenog srca 2. veljače. Donnie Cameron i Judy Hayes bit će kod kuće dok ovo budete čitali. Molitva se nastavlja s Lindom Brown, Jerryjem Gillespiejem i Candy Barnhill Miyake. Frances Warpole, Larry Johnson, Denny Neal, Andy Neal, Chrissy Twer, Joe L. Ulmer, Amy Ferguson, Roberta Taylor, Judy Hayes, Ronnie i Judy Pitt, Donnie Cameron. Jamie i Brenda Thompson, Jennifer Croucher, David i Delores Gilrett, Briley Croucher, Eddie Prince i drugi.

Izražavamo najdublju sućut obiteljima koje su nedavno izgubile najmilije. Neki od onih koje znam su Jan Dowd (Nelson); Deborah Dean Fitzgerald, kći Patricie Fitzgerald; “Pete” Kotz; Rida Polk Lines, brat Mary Ann Barnett Holloway; Jo Schmidt, majka Clarka (Mandy) Goodrich; Bill Wagner Bob Sedlock Bill Gillette Matt Jones Joseph Simmons Constance Gibbs Lucy Evelyn Williams Mashburn Pat Five i mnogi drugi koji trebaju naše molitve i sućut!Source link

Leave a Comment