Ganja Guruz NFT protiv Milady Maker: Koji je set jedinstveniji i vrjedniji?


U protekloj godini NFT-ovi su osvojili svijet kao oluja. Postoji NFT za sve, od digitalne umjetnosti do sredstava u igri.

Iako je ideja tek u povojima, postoji nekoliko zapaženih projekata koji već prave valove u svemiru.

U ovom članku ćemo pogledati dva najveća NFT projekta, Ganja Guruz NFT protiv Milady Maker, kako bismo otkrili one najjedinstvenije i najvrjednije.

>>> KUPITE SADA BUDBLOCKZ TOKEN <<

Ganja Guruz NFT-ovi

BudBlockz (BLUNT) je decentralizirana internetska e-trgovina gdje entuzijasti kanabisa mogu kupovati, prodavati i trgovati fizičkom i digitalnom imovinom.

Platforma planira pomoći svojim korisnicima da se povežu i zarade pasivni prihod sudjelovanjem u e-trgovini, djelomičnom vlasništvu NFT-a i farmama marihuane.

BudBlockz je pokrenuo vlastiti NFT pool pod nazivom Ganja Guruz na Ethereum blockchainu. Ovaj set sadrži 10 000 NFT umjetnina inspiriranih temama kanabisa.

Držanje NFT-ova Ganja Guruz od vitalnog je značaja za postajanje verificiranim članom platforme BudBlockz. Također, korisnicima s NFT-ovima bit će odobren ulazak na tržište djelomičnog vlasništva i prostore samo za članove.

Ulagači mogu slobodno stvarati svoje bazene NFT-ova inspiriranih kanabisom, plasirati svoje bazene i mogu prodavati svoje bazene na BudBlockz NFT Markets ili drugim tržištima kao što je OpenSea.

NFT-ovi su u posljednjih nekoliko godina postali opcija ulaganja od milijun dolara, privlačeći mnoge ulagače diljem svijeta.

Ganja Guruz NFT protiv Milady Maker ima ogroman potencijal i nudi uvjerljive prilike za one koji imaju predviđanje da ih rano upoznaju. Međutim, mnogi stručnjaci vjeruju da su Ganja Guruz NFT-ovi najunikatniji i najvrjedniji, a samim time i najbolji izbor.

>>> KUPITE SADA BUDBLOCKZ TOKEN <<

AD Maker

Milady Maker popularan je NFT skup s 10 000 NFT-ova na Ethereum blockchainu.

Milady ima širok izbor dodataka, ali dvije osnovne stvari, šešir i košulja, podijeljene su u pet glavnih stilova inspiriranih modnim plemenima Tokija.

Anonimna online grupa pod nazivom Remilia objavila je ove lo-fi, anime inspirirane avatare 2021. U početku, ideja je bila dati vlasnicima Milady Maker pristup “vrlo prilagođenom Minecraft poslužitelju”.

Svatko tko posjeduje Milady NFT može pristupiti vrlo posvećenom Minecraft poslužitelju isključivo za Milady zajednicu.

Poslužitelj uključuje zatvorene NFT parcele i redovite događaje zajednice. Korisnici se mogu pridružiti ulaskom u svijet Milady u Minecraftu nakon autentifikacije putem discord servera projekta.

Projekt Milady NFT brzo je proširio svoj ekosustav na NFT mixtape, streamere, VRtube, prestižnu trgovinu i još mnogo toga.

Grupa je postala popularnija početkom ove godine, a neki NFT-ovi prodavali su se za čak 15 ETH, ili otprilike 45 000 USD.

Koristite promotivni kod: BUYBLUNT da biste dobili 20% bonusa na svoju kupnju. Vrijedi do 31. siječnja.

Kupite ili saznajte više o BudBlockzu (BLUNT) na donjim poveznicama:

Službena stranica: https://budblockz.io/

Predbilježba: https://app.budblockz.io/sign-up

Veze zajednice BudBlockz: https://linktr.ee/budblockzSource link

Leave a Comment