Gen-X NFT-ovi najavljuju ograničeno izdanje VIP kolekcije Let List


Gen-X Digital Collectible (Jenny the Goat) uzorak izbačen je u VIP Mint 28. siječnja

Gen-X Digital Collectible (Jenny the Goat) uzorak izbačen je u VIP Mint 28. siječnja

Uzorak Gen-X Digital Collectible (Jimmy the Goat) izbačen je u VIP Mint 28. siječnja

Uzorak Gen-X Digital Collectible (Jimmy the Goat) izbačen je u VIP Mint 28. siječnja

Gen-X digitalni kolekcionarski uzorak (Valley Goat) isporučen je u VIP Mint 28. siječnja

Gen-X digitalni kolekcionarski uzorak (Valley Goat) isporučen je u VIP Mint 28. siječnja

Gen-X NFTs je brend retro pop kulture koji su osnovale žene i koji priprema klince iz 80-ih na Web3 nostalgijom, obrazovanjem i članstvom u ekskluzivnoj online/IRL zajednici.

Mi smo jedini NFT brend koji planira uvesti cijelu generaciju u Web3, od kojih mnogi smatraju da su propustili priliku da internet napreduje.”

– Sarah Monson, osnivačica

LOS ANGELES, CA, SAD, 19. siječnja 2023. /EINPresswire.com/ — Gen-X NFTs, robna marka koju su osnovale žene u misiji upoznavanja 65 milijuna Gen-X korisnika s Web3, koristeći edukaciju na temu 80-ih i ključ sjećanja iz djetinjstva, objavio je Allowlist za limitirano izdanje VIP seta.

Projekt je jedina grupa u NFT prostoru osmišljena u potpunosti kako bi zadovoljila potrebe i želje Gen-X-a i govori ovoj zajednici na rezonantan način o budućnosti Web3. Već je prikazan na NBC Nightly News, Buzzfeed i MSNBC.

Brzo snimanje:

Gen-X NFT-ovi otvorili su izvlačenje svoje limitirane VIP kolekcije digitalnih kolekcionarskih predmeta inspiriranih pop kulturom i suvenirima iz 1980-ih
Bit će dostupno samo 789 NFT-ova, a svaki nudi:
– Pristup VIP zajednice obrazovnim resursima brenda Web3 i ekskluzivnim događajima s retro temom, kako online tako iu stvarnom životu
– Prilika da iskovate jedan od 20 tajanstvenih NFT-ova koje možete zamijeniti za svoje prilagođene kolekcionarske predmete
– Mogućnost kovanja 1 u 30 Ultra Rare 1:1 – Parodija povratka na kultne trenutke 80-ih
– Besplatan set od dva seta planiranih budućih Gen-X NFT-ova i VIP kolekcionarskih predmeta, od kojih svaki nastavlja aktualnu priču o ovim Latchkey bebama (poznatim kao bebe koze)

Izvlačenje će završiti 27. siječnja 2023

Datum kovanja VIP kolekcije je 28. siječnja 2023

“Mi smo jedini NFT brend s planovima za uključivanje cijele generacije, od kojih mnogi smatraju da su propustili priliku za razvoj interneta. Ne žele zaostati ovaj put, jer Web3 postaje sljedeća tehnologija val”, rekla je Sarah Monson, osnivačica brenda. Gen-Xeri su opsjednuti kolekcionarstvom, nostalgijom i pop kulturom 1980-ih. Naš je cilj evocirati zabavna i zajednička sjećanja iz djetinjstva na zadovoljavajuća, jednostavnija vremena 1980-ih kako bismo razvili našu sigurnu i korisnu zajednicu novopridošlica na Web3.”

Gen-X je generacija rođena između 1965. i 1980. koja se trenutno može pohvaliti najvećim medijanom prihoda od svih generacija. Dosegnuli su vrhunac svoje kupovne moći, osnovali više od polovice startupa u SAD-u, izumili internet i društvene medije, kupili više kriptovalute od generacije Z ili milenijalaca, a oko 22 milijuna njih želi kupiti NFT, ali još nisam.

To je publika Gen-X NFT-ova kojima se ovdje treba obratiti. Dok milijuni Gen-X-ovaca hrle na Web3 u nadolazećim mjesecima i godinama, Gen-X NFT-ovi imaju za cilj biti njihova sigurna matična baza kao zajednica i digitalno središte.

COO Jesse Rosenblatt ponavlja entuzijazam i opisuje velike planove marke. “Planiramo iskoristiti naše 20+ godina iskustva i veze u zabavi i tehnologiji kako bismo stvorili sveobuhvatni transmedijski brend izgrađen na našem izvornom IP-u, uključujući crtane filmove subotom ujutro i specijalitete izvan škole. Znamo kako se povezati s tom publikom. ” Na svom dragom mjestu, jer mi smo oni. U pripremi imamo još dvije povezane kolekcije, partnerstva s više robnih marki s poznatim tvrtkama iz 80-ih i vrhunskim Web3 tvrtkama, proširene obrazovne resurse i stalne događaje i iskustva s retro temom za našu zajednicu.”

Dizajniranje VIP kolekcije trajalo je više od godinu dana. Tim je ručno odabrao umjetnicu kako bi stvorio stotine potpuno ručno nacrtanih tema i dodataka, savršeno hvatajući atmosferu 80-ih. Prilikom kovanja, svi atributi i pribor bit će nasumično raspoređeni, stvarajući 789 jedinstvenih Latchkey beba (tzv. malih koza) koji kombiniraju sve ono što je Gen-X volio u 80-ima. Kolekcija će također nuditi NFTS parodije poznatih glazbenika, TV/filmskih zvijezda i ikona iz 80-ih, uključujući tematske “letove” gdje možete skupljati legendarne duete, trija i još mnogo toga.

Osnivači Sarah Monson i Jesse Rosenblatt spajaju više od 40 godina iskustva u medijima s talentiranim timom Web3 kreativnih, marketinških i tehnoloških stručnjaka. Monson je radio na više reality TV emisija koje su osvojile Primetime nagradu Emmy, proveo je posljednje desetljeće pišući za vrhunske reklame, putem reklama za Super Bowl i globalnih Fortune 100 reklama, kao i stvarajući glazbene videospotove za nekoliko velikih izvođača koji su osvojili nagradu Grammy. Rosenblatt je bio na poziciji višeg izvršnog direktora tvrtke za zabavu/medije i poslovnog/pravnog savjetnika, sklopivši složene poslove s gotovo svim velikim svjetskim tvrtkama za zabavu, medije i tehnologiju.

Kliknite ovdje da biste se pridružili listi dopuštenih: https://www.premint.xyz/genxnfts/

Detalji kovnice:
Širina: 789
Cijena: 0,25 eth
Datum kovanja: 28. siječnja 2023

Saznaj više:
Web stranica: http://www.genxnfts.xyz
Cvrkut: https://twitter.com/genxnfts
Kontakt za medije: Genxnftspress@gmail.com

O Gen-X NFT-ovima:
Gen-X NFT-ovi su retro umjetnički kolekcionarski predmeti pop kulture usmjereni na pripremu cijele generacije za Web3 sve do 80-ih na temu obrazovanja, nostalgije i zabavnih/IRL digitalnih događaja. Marka je jedina kolekcija u potpunosti dizajnirana da zadovolji potrebe i želje Gen-X u svemiru, obraćajući se toj zajednici na nostalgičan način.

Sarah Monson
Gen-X NFT-ovi
+1 310-975-3186
genxnftspress@gmail.com
Posjetite nas na društvenim mrežama:
Facebook
Cvrkut
linkedin
Instagram
Youtube
Tik Tok
drugo

Source link

Leave a Comment