Genesis Coin, koji pokreće 35% globalnih Bitcoin bankomata, kupili su osnivači Bitstopa


Miami, Florida, 24. siječnja 2023 Genesis Coin, prva i najveća softverska platforma Bitcoin bankomata na svijetu, danas je objavila da su je kupili rani pioniri Bitcoin bankomata Andrew Barnard i Doug Carrillo.

Osnovana 2013., Genesis Coin tehnologija pokreće približno 35% globalnih transakcija Bitcoin bankomata. Barnard i Carrillo, koji su također osnovali Bitstop, izgradili su prvu i najveću Bitcoin bankomatsku platformu marke sa sjedištem u Miamiju na Floridi s više od 2500 Bitcoin bankomata diljem svijeta. Genesis Coin i Bitstop predstavljaju više od 75 operatera koji upravljaju s 12 000 Bitcoin bankomata na američkom i međunarodnim tržištima, ostvarujući milijarde dolara godišnjeg prometa.

Kao dio akvizicije, Barnard će postati glavni izvršni direktor, a Carrillo direktor strategije, a obojica će se pridružiti upravnom odboru Genesis Coina. Osnivač Genesis Coina Evan Rose ostat će tehnički savjetnik i ostati član upravnog odbora tvrtke. Sjedište Genesis Coina preselit će se u Miami na Floridi.

Bernard je rekao:

“Genesis Coin je ono što je rodilo Bitcoin ATM industriju. To je prva i najveća Bitcoin ATM softverska platforma na svijetu. Evan je stvorio platformu kojoj vjeruju neki od najvećih Bitcoin ATM operatera u našoj industriji, kako u zemlji tako i međunarodno, uključujući Chivo Network u partnerstvu s Vladom El Salvadora” .

Barnard pojačan:

“Naša industrija se sada brzo mijenja, a Genesis Coin će voditi put u budućnost. Postizanje toga zahtijeva jak tim vizionara i programera svjetske klase. U Bitstopu smo izgradili nevjerojatan tim i softversku platformu koja je u partnerstvu s nekim najvećih tvrtki, privatnih i javnih, iz industrije hardvera. Tradicionalni bankomat. Planiramo prenijeti svoje iskustvo i iskustvo u izgradnji najbolje tehnologije i tima u industriji Bitcoin bankomata u Genesis Coin. Vjerujemo da je ovo pobjeda pobijediti za sve dionike.”

Rose je komentirala:

Rose je komentirala: “Andrew, Doug i ja smo dugo bili prijatelji, a bili smo i prijateljski suparnici.” “Oni imaju reputaciju zbog svog inovativnog i inovativnog razmišljanja. Osim toga, uspješno su uspostavili ključne odnose u Bitcoin prostoru, a njihova tehnička stručnost i znanje o Bitcoinu vrlo su impresivni. Zauzvrat, to im je omogućilo da privuku i zadrže vrhunske talent na visokoj razini i stvaranje izvrsnih proizvoda. Oni predstavljaju “Dogovor spaja dvije softverske platforme vodeće u industriji i stvara vrijednost za dionike obiju kompanija. Okuplja najbolje proizvodne, inženjerske i rukovodeće timove u prostoru. Drago mi je raditi uz njih, i radujem se predstavljanju vrlo uzbudljivih novih proizvoda i usluga koje smo planirali za ovu godinu.”

Barnard, Carrillo i Rose naglasili su važnost nastavka pružanja stabilnosti za obje platforme i nastavka služenja potrebama operatera na obje platforme. Za sada će platforme Genesis Coin i Bitstop nastaviti raditi neovisno dok istražuju tehničke sinergije. Genesis Coin je već angažirao nekoliko ključnih ljudi u razvojnom timu s primarnim fokusom na razvoj proizvoda.

Carrillo je rekao:

Ova akvizicija označava najznačajniji događaj u industriji Bitcoin bankomata do danas. Naša je predanost opskrbi Genesis Coin-a pravim resursima koji su vam potrebni da utrte put kontinuiranom rastu i inovacijama. Zaista vjerujemo da će ova nova mješavina najboljih umova u našem prostoru biti katalizator evolucije industrije Bitcoin bankomata do sljedeće faze. Vrlo smo usredotočeni na izradu najboljeg Bitcoin ATM softvera na svijetu. Danas se najnapredniji operateri u našoj industriji oslanjaju na Genesis Coin i Bitstop tehnologiju za vođenje svog poslovanja. Kao rezultat toga, postali smo “mjerilo” u prostoru bitcoin bankomata jer se gotovo sve organske aktivnosti spajanja i preuzimanja u industriji danas odvijaju na mrežama Genesis Coin i Bitstop”, zaključio je Carrillo.

Barnard je zaključio:

Poluga je dominirala cijelim prostorom kriptovaluta u posljednjih nekoliko godina. „Mnoge druge platforme u našoj industriji ne mogu odoljeti toj pjesmi sirene”, rekao je Barnard. „Ovo je kapitalno intenzivna industrija u kojoj ne želite biti jako zaduženi. Genesis Coin je financijski siguran sa snažnom bilancom, bez duga i snažnim novčanim tokovima. Tvrtka nema vanjskih investitora. Rezultat je da operateri mogu s pouzdanjem graditi svoju budućnost na platformi Genesis Coin. U nestabilnoj industriji, mi smo svjetionik stabilnosti. Optimistični smo u pogledu potencijala ove industrije. Odavde vidimo značajan rast tržišta u sljedećih 10 godina. Vjerujemo da smo u najboljoj poziciji u industriji da ujedinimo najbolje operatere i podržimo njihov rast. Naš je cilj slušati naše operatere i ponuditi im najbolje proizvode i značajke kako bi svojim klijentima mogli isporučiti maksimalnu vrijednost u velikom broju. “

O novčiću Genesis

Genesis Coin prva je i najveća mreža bitcoin bankomata s bijelim oznakama na svijetu. Mi smo vodeći pružatelj neovisnih rješenja za prodaju Bitcoina (BTC). Softversko rješenje upravljane infrastrukture potaknulo je Genesis Coin da postane najveći pružatelj Bitcoin bankomata i softvera koji olakšavaju kupnju i prodaju milijardi dolara kriptovalute diljem svijeta godišnje. Genesis Coin Software korisnicima pruža pouzdanu i prilagođenu operativnu platformu. Genesis Coin nudi svoj softver prodajom BTM-ova operaterima trećih strana koji pružaju prilike tvrtkama koje žele diverzificirati svoje prihode i privući promet na svoje stranice. Naš hardver čini bitcoin jednostavnim za sve. www.bitcoinatm.com.

Kontakt

Izvršni direktor

Andrew Barnard

Genesis Coin Inc

media@bitcoinatm.com

Ova objava je sponzorirana. Cointelegraph ne podržava niti snosi odgovornost za bilo kakav sadržaj, točnost, kvalitetu, oglašavanje, proizvode ili druge materijale na ovoj stranici. Čitatelji bi trebali sami istražiti prije nego poduzmu bilo kakve radnje u vezi s tvrtkom. Cointelegraph nije odgovoran, izravno ili neizravno, za bilo kakvu štetu ili gubitak uzrokovan ili navodno uzrokovan korištenjem ili oslanjanjem na bilo koji sadržaj, robu ili usluge spomenute u priopćenju ili u vezi s njima.Source link

Leave a Comment