Georgea Kettlea iz 49ersa ne smeta reakcija Kylea Shanahana na njegovu pozitivnost


Činilo se da Kittlea nije uznemirio Shanahanov odgovor na njegovu pozitivnost izvorno na NBC Sports Bayarea

George Kittle i riječ “pozitivno” su sinonimi, ali ne slažu se svi s optimističnim pogledom 49ersa na život – i nogomet.

Trener Kyle Shanahan govorio je o Kettleovom stavu koji voli zabavu u prošlosti, rekavši da ponekad zna biti zao. također pozitivno u određenim situacijama.

Međutim, Kittle će i dalje biti Kittle.

“Oh, već je to radio”, rekao je Kettle Mattu Mayuku iz NBC Sports Bay Area u posljednjoj epizodi “49ers Talk” kada ga je Mayuko podsjetio na ranije Shanahanove komentare.

Rekao sam, ‘Hej, gledaj. Učinit ću nogomet što zabavnijim za igrače jer je to vrlo stresan sport. “”

Od nošenja maske luchador na stadionu Levi’s do držanja terena na jednoj od njegovih bizarnih konferencija za tisak, Kittle čini nogometnu igru ​​zabavnom za sve oko sebe, uključujući i svoje suigrače.

U sportu s visokim ulozima – i očekivanjima – 29-godišnjak zna da održavanje stvari laganim na treninzima, utakmicama i svugdje između njih može napraviti razliku na terenu i izvan njega.

“Postoji pritisak – ne možete ignorirati činjenicu da postoji pritisak, tu i tamo postoji malo tjeskobe”, nastavio je Keitel. “Ali kad si vani i zabavljaš se, nekako zaboraviš na sve te stvari. A nogomet je stvarno težak ako si cijelo vrijeme stvarno napet.”

Shanahan se može pohvaliti izrazito drugačijim ponašanjem od Kettlea, što je dio onoga što ga čini tako dobrim trenerom. Njegov suhi humor i poslovni pristup priskrbili su mu poštovanje u svlačionici 49ersa – i tri putovanja u doigravanje NFL-a u posljednje četiri sezone.

“On je uvijek optimističan, uvijek je isti i vjerojatno je najpozitivniji igrač kojeg imamo u našoj momčadi”, rekao je Shanahan u prosincu za Kettle. “Ponekad se borim s njim za to – nije sve savršeno – ali to je jednostavno način na koji on živi svoj život, i zato ga svi vole imati u blizini.”

Kittle je u Shanahanu otkad su obojica došli u San Francisco 2017. — Kittle kao novak u NFL-u, a Shanahan kao glavni trener prve godine. Shanahan je ove sezone podigao vijest o izboru trenera godine u NFL-u s načinom na koji rješava ozljede bekova Tre Lancea i Jimmyja Garoppola, dok se brine da momčad i dalje uspijeva s novakom Brockom Purdyjem na sredini.

“Mislim da Kyle radi jako dobar posao – priprema svoje najbolje igrače za uspjeh”, rekao je Kittel. “… daje nam priliku da budemo cool.”

A Keitel je ove sezone imao puno prilika da bude sjajan.

Tight End postigao je rekord karijere od 11 touchdowna tijekom regularne sezone 2022., a nastojat će postići svoj prvi touchdown u doigravanju u nedjelju kada dočeka Dallas Cowboyse na stadionu Levi’s u Divizijskom doigravanju.

Povezano: Kako je Purdy, Kittle vragolasto prigrlio Iowino rivalstvo na koledžu

Dok daje sve od sebe na terenu, Keitel bi mogao zbaciti šalu ili dvije.

“Ako uspijem navesti sve svoje suigrače da ih — kao, podsjetim da igramo dječju igru, da se zabavljamo — znajući da su ulozi nevjerojatno visoki — samo izađite tamo i uživajte”, rekao je Kettle Mayuko. “Idi baci loptu, uhvati loptu, utrči unutra, blokiraj igrača.

“Učinio sam to sto tisuća puta. Samo se zabavi s tim.”

Preuzmite i pratite 49ers Talk PodcastSource link

Leave a Comment