Hoće li Ethereum pasti usred rastućeg kaosa? Tako kažu stručnjaci


20. siječnja cijena Ethereuma oporavila se iznad 1600 USD, brišući gubitke od pada FTX burze. Međutim, nakon što je nedavno dosegla najvišu vrijednost od 1638 dolara, cijena je pala na 1527 dolara. Udio velikih transakcija za stjecanje dobiti povećao se 20. siječnja prema stručnjacima Santimenta.

Prema analitičarima Santimenta, FUD oko ETH-a u srednjem roku mogao bi potaknuti bikovski narativ imovine. 21% razgovora na društvenim mrežama uključivalo je valute.

Vidjeli su nagli porast u postotku transakcija za profit. Istodobno se povećala i društvena dominacija druge najveće kriptovalute po tržišnoj kapitalizaciji. Podaci iz Whale Alert pokazuju da je kit danas bacio 24.768 ETH u vrijednosti od 38 milijuna dolara u mjenjačnicu kriptovaluta Coinbase. Tijekom posljednja tri dana, kitovi su prebacili ETH u vrijednosti od oko 200 milijuna dolara u fondove likvidnosti i razmjene kriptovaluta.

Što je sljedeće za Ethereum?

Analitičar kriptovaluta Michael van de Poppe predvidio je daljnji pad cijene Ethereuma na oko 1450 dolara. Prema njegovim riječima, kritična razina podrške od 1550 dolara mogla bi dovesti do nekog skoka u cijeni Ethereuma, ali pravi oporavak za još jedan porast doći će tek ispod ove razine.

“Malo sporog grindanja, a zatim još jedno čišćenje u nadolazećim danima i korekcija bi trebala biti gotova, a mi ćemo nastaviti zabavu”, napisao je na Twitteru.

Rekt Capital knjige“$ETH pada u pokušaju ponovnog testiranja višemjesečnog crnog kosog silaznog trenda kao podrške. Dijagonala bi se trebala održati snažno, ali postoji rizik da bi ova mjesečna svijeća mogla završiti kao bikovski FOMO fitilj izvan otpora.”

Međutim, cijena ETH-a ostat će pod pritiskom do odluke Američke središnje banke da podigne kamatne stope 1. veljače i do objave statističkih podataka o BDP-u za četvrto tromjesečje u četvrtak. U vrijeme pisanja Ethereumom se trgovalo po 1548 dolara i izgubio je više od pet posto u posljednja 24 sata.

Source link

Leave a Comment