I Railgun i Railway Wallet donose inovacije na zaštićenim NFT-ovima


Railgun i projektni partner Željeznički novčanik Objavio je prvi svjetski zaštićeni sustav negljivičnih tokena (NFT) na Ethereumu, BNB Smart Chain i Polygonu (s Arbitrumom koji će uskoro biti lansiran). Zaštićeni NFT-ovi sada su aktivni na web i Rail desktop aplikacijama.

Ovo je veliki skok za tehnologiju privatnosti jer NFT nastavljaju širiti svoju korisnost i značaj u kulturi, umjetnosti i decentraliziranim financijama (DeFi).

Što su zaštićeni NFT-ovi?

Uz zaštićene NFT-ove, korisnici koji brinu o privatnosti mogu anonimizirati svoje NFT posjede, koristeći Railgunov adresni sustav 0zk. Nadogradnja, koja je dio revizije protokola Railgun 2.0, podržava sve vrste NFT tokena, kao što su ERC-721 ili ERC-1155, i kompatibilna je sa svim NFT skupovima na Ethereumu, BNB Smart Chain i Polygonu.

S Railgunom, prvim novčanikom koji integrira Railgun, vlasnici NFT-a mogu osigurati bilo koji NFT u svom novčaniku na Railgun 0zk adresu. Odatle se NFT-ovi mogu pogledati u galeriji i prenijeti na druge vlasnike adresa Railgun 0zk ili javne adrese. U budućem ažuriranju također će postojati aukcijska kuća i tržište za omogućavanje zatvorenih dražbi NFT-ova, prikrivajući kupca i prodavatelja kao i cijenu NFT-a.

Zašto su NFT-ovi zaštićeni?

NFT-ovi su otkrili da je tržište proizvoda prikladno za svijet umjetnosti, što dokazuje intenzivno zanimanje oko njih kao digitalnih kolekcionarskih predmeta 2021., gurajući klasu imovine do prvog velikog proboja u kriptotehnologiji. Non-fungible također je sve korisniji alat za DeFi protokole, kao što je uspjeh Uniswap v3 Liquidity Centers. Uz Railgun zaštićeni NFT, korisnici mogu privatizirati svoja Uniswap v3 web mjesta odmah štiteći temeljni NFT, pa čak i stvoriti anonimno središte u budućem ažuriranju.

Privatnost je također potrebna kako bi NFT-ovi dosegli svoj puni potencijal kao transformativna tehnologija financijskih tokena. Savršeno je za uvođenje stvarne imovine, kao što je imovina ili bilo koja imovina s ograničenim potencijalom prikupljanja, u lanac. Međutim, da bi se obični korisnici osjećali ugodno prenoseći nešto visoke vrijednosti, kao što su nekretnine, kriptografska tehnologija mora podići svoje mogućnosti privatnosti barem na one tradicionalnih financija. Ovo je mjesto gdje Railgun zaštićeni NFT-ovi mogu potaknuti prihvaćanje kripto općenito.

Suradnici Railguna također rade na novim aplikacijama za zaštićene NFT-ove. Prvi takav slučaj upotrebe bila bi NFT zaštićena pristupna kartica. NFT pristupna kartica omogućuje korisnicima Railguna da kontroliraju eksterno implementirani pametni ugovor bez izlaganja svog “0x” pseudonima. Suradnici će nastaviti istraživati ​​mogućnosti zaštićenih NFT-ova kao nove DeFi i kripto primitive. Programeri također mogu integrirati sve zaštićene NFT funkcije u svoje protokole koristeći Railgun Quickstart SDK. Ovdje pogledajte dokumente za razvojne programere da biste saznali više.

Isprobajte zaštićene NFT-ove i saznajte više

Railgun je platforma za privatnost koja se može izgraditi i postavljena je na Ethereum, BNB Smart Chain, Polygon i Arbitrum. Kompatibilan je s većinom pametnih ugovora Ethereum Virtual Machine, omogućujući potpuno opremljen privatni DeFi ekosustav. Railway Wallet partnerski je projekt Railguna koji integrira sigurnosni sustav na webu, stolnom računalu i mobilnom uređaju.

Isprobajte zaštićene NFT-ove i DeFi s Railom danas.

Ova objava je sponzorirana. Cointelegraph ne podržava niti snosi odgovornost za bilo kakav sadržaj, točnost, kvalitetu, oglašavanje, proizvode ili druge materijale na ovoj stranici. Čitatelji bi trebali sami istražiti prije nego poduzmu bilo kakve radnje u vezi s tvrtkom. Cointelegraph nije odgovoran, izravno ili neizravno, za bilo kakvu štetu ili gubitak uzrokovan ili navodno uzrokovan korištenjem ili oslanjanjem na bilo koji sadržaj, robu ili usluge spomenute u priopćenju ili u vezi s njima.

Source link

Leave a Comment