IPwe i Casper Labs prenijeli su 25 milijuna patenata u NFT-ove kako raste upotreba blockchaina u poduzećima


Tijekom sastanka Svjetskog ekonomskog foruma u Davosu, IPwe Inc i Casper Labs najavili su povijesni potez pretvaranja 25 milijuna patenata u dinamičke NFT-ove.

Ova najava predstavlja jednu od najvažnijih poslovnih aplikacija blockchain tehnologije i realizaciju teoretskog dugogodišnjeg slučaja korištenja NFT-ova.

IPwe je tvrtka za upravljanje digitalnim intelektualnim vlasništvom koja pruža IP usluge putem umjetne inteligencije i blockchaina. Casper Labs (CSPR) nudi proof-of-stake blockchain usmjeren na poslovanje s tržišnom kapitalizacijom od 401 milijun dolara u trenutku tiska.

Leann Pinton, voditelj IPwea, nazvao je digitalnu imovinu “revolucionarnom tehnologijom” dok je promovirao patente.

IPwe s ponosom najavljuje kovanje 25 milijuna patentiranih NFT-ova za unaprjeđenje digitalne transformacije intelektualnog vlasništva. IPwe Digital Assets je revolucionarna tehnologija i prava manifestacija obećanja poslovnog blockchaina. “

NFT blockchain rješenje pod nazivom IPwe Digital Assets razvile su partnerske tvrtke koristeći se “autoriziranim tehnologijama distribuirane knjige”. Osim vlasničke mreže, projekt također koristi prednosti “otvorenog koda Hyperledger Fabric i javnog Casper Blockchaina” za osiguranje informacija.

Clarivate, vodeća svjetska tvrtka za podatke i analitiku, osigurat će podatke koje pokreće blockchain. IPwe je opisao rješenje kao ponudu “jednostavnog i transparentnog digitalnog prikaza vlasništva imovine” za patente.

Komentirala je izvršna direktorica Zaklade Hyperledger, Daniela Barbosa.

“Inovativnost i opseg ove implementacije demonstriraju snagu hibridnih mreža za upravljanje kritičnom imovinom na način koji je siguran i visoko učinkovit, ali također transparentan i pristupačan.”

Tokenizacija procesa patentiranja donosi “provjerljive i revidirane vlasničke podatke, [and] Zapisi o konsolidiranim dokazima usklađeni” za ključni sektor globalnog poslovanja.

CSPR, token Casper blockchaina, pao je za 6% dan nakon vijesti. Integracija ovlaštenih blockchaina s javnim mrežama izaziva podjele unutar kripto industrije. Mnogi vide otvorene i transparentne blockchaine kao jedinu vjernu implementaciju ove tehnologije. Međutim, Casper Labs i IPwe, kroz ovaj novi pothvat, pokazuju potencijal za integraciju javnih i privatnih mreža za poslovne proizvode.Source link

Leave a Comment