Izvršni direktor JPMorgana Jamie Dimon naziva Bitcoin ‘pretjeranom prijevarom’ – Satoshi Nakamoto predviđa povećanje ograničenja ponude BTC-a – Istaknute vijesti o Bitcoinu


Jamie Dimon, izvršni direktor JPMorgan Chasea, naziva bitcoin “pretjeranom prijevarom”. Izvršni direktor doveo je u pitanje gornju granicu ponude kriptovalute, očekujući da će se pojaviti slika tvorca bitcoina s pseudonimom Satoshi Nakamoto i nasmijati nas kada ponuda bitcoina dosegne 21 milijun kovanica.

Izvršni direktor JPMorgana o Bitcoinu i ograničenju njegove ponude

Izvršni direktor globalne investicijske banke JPMorgan Chase, Jamie Dimon, ponovio je svoj skepticizam prema bitcoinu u intervjuu za CNBC u četvrtak. Izvršni direktor JPMorgana je tvrdio:

Bitcoin je sam po sebi prijevara koja dovodi u zabludu. To je kamen za kućne ljubimce.

Što se tiče kolapsa burze kriptovaluta FTX, Dimon je komentirao: “Uopće nisam iznenađen. Zovem ih decentraliziranom Ponzi shemom. Pompa oko ove stvari bila je nevjerojatna.”

Dimon je također ponovio svoj skepticizam u vezi s ograničenjem ponude BTC-a od 21 milijun, sugerirajući da bi pseudonimni tvorac Bitcoina Satoshi Nakamoto mogao ukloniti ograničenje ponude kriptovalute. On je rekao:

Kako znaš da će se zaustaviti na 21 milijun? Možda dođe do 21 milijun i izađe Satoshijeva slika i nasmije vam se… Do tada bi Satoshi zaradio milijarde dolara.

Iako je optimističan u pogledu blockchain tehnologije, šef JPMorgana je naglasio: “Crypto sam po sebi ne čini ništa. To je kamen za ljubimca.” Zatim je novinskoj kući rekao: “Nije me briga za bitcoin pa bismo trebali otići s ove teme.”

Ovo nije prvi put da Dimon dovodi u pitanje ograničenu ponudu bitcoina. U listopadu 2021. slično je rekao: “Kako znate da će završiti na 21 milijun? Svi čitate algoritme? Vjerujete li u to? Ne znam, uvijek sam bio skeptičan prema takvim stvarima.” Prošlog prosinca usporedio je kriptovalute s kamenjem za kućne ljubimce. Štoviše, rekao je tijekom kongresnog saslušanja u rujnu da su kriptovalute, poput bitcoina, “decentralizirane Ponzijeve sheme”.

Mnogi pristaše Bitcoina ismijavali su Dimona na društvenim mrežama zbog njegovog nerazumijevanja. Jedan cvrkut“Damon je upravo rekao na CNBC-u da Satoshi može povećati ograničenje bitcoina. On je idiot, ali siguran sam da bi se većina ljudi složila s njim. Satoshi je nebitan, to je sada kod i mreža.” drugo otvorio: “Tužno je što Jamie Dimon ne razumije da možete pogledati izvorni kod kako biste znali da nasmijana slika Satoshija nije do 21.000.000”. Treći knjige:

Jamie Dimon ili nema pojma što je bitcoin ili točno zna što je, ali ga ismijava i odbacuje iz straha da bi mogao poremetiti stari temeljni bankarski posao pretjeranih i nečuvenih naknada.

oznake u ovoj priči

Bitcoin prijevara, Bitcoin Satoshi Nakamoto, decentralizirana Ponzi shema, Jamie Dimon Bitcoin, Jamie Dimon Bitcoin prijevara, Jamie Dimon Bitcoin ograničena ponuda, Jamie Dimon BTC, jamie dimon kripto, jamie dimon kriptovaluta, Jamie Dimon Satoshi Petcoin bitcoin

Što mislite o viđenju Jamieja Dimona o Bitcoinu i njegovom predviđanju da će se Satoshijeva slika pojaviti na 21 milijunu kovanica? Javite nam u odjeljku za komentare ispod.

Kevin Helms

Kevin, austrijski student ekonomije, pronašao je Bitcoin 2011. i od tada je evangelizator. Njegovi interesi leže u sigurnosti Bitcoina, sustavima otvorenog koda, mrežnim učincima i raskrižju ekonomije i kriptografije.

Zasluge za slike: shutterstock, pixabay, wikicommons

Ne dajući mišljenje: Ovaj je članak samo u informativne svrhe. To nije izravna ponuda ili traženje ponude za kupnju ili prodaju, niti preporuka ili potvrda bilo kojeg proizvoda, usluge ili tvrtke. Bitcoin.com ne pruža investicijske, porezne, pravne ili računovodstvene savjete. Ni Tvrtka ni autor neće biti odgovorni, izravno ili neizravno, za bilo kakvu štetu ili gubitak uzrokovan ili navodno uzrokovan korištenjem ili oslanjanjem na bilo koji sadržaj, robu ili usluge spomenute u ovom članku ili u vezi s njima.

Source link

Leave a Comment