Jessie Young proglasila je tenisačicu tjedna igračicom tjedna Južne konferencije


Spartanburg, Južna Karolina – Juniorski ženski tenis u Chattanooga Mocksu Jesse Young Igračica tjedna južne konferencije imenovana je nakon njezinih izuzetnih napora prošlog tjedna, objavio je ured lige u utorak poslijepodne.


Young je zabio savršenih 2-0 tijekom 5-2 pobjede Chattanooge na gostovanju kod WKU-a u petak. Pobijedila je na 2. mjestu u pojedinačnoj konkurenciji i na 1. mjestu u igri parova kako bi pomogla Mocovima da podignu Mocs na uzastopni početak sezone s 2-0.


“Ovo je veliko postignuće za SoCon. Imamo vrlo natjecateljsku konferenciju i Jessie cilja svoju prvu sezonu završiti na vrhu”, rekao je glavni trener. Chad Camper. “Njezin najbolji tenis tek je pred njom.”


Youngov SoCon izbor za igrača tjedna Mocov je prvi od tada Emma Fan He Primila je tjednu čast 25. veljače 2020. Postala je peti različiti Moc koji je osvojio nagradu od početka sezone 2017.


Rođena u Cantonu, GA, izvukla je teško izborenu pobjedu 5-7, 7-6(4), 6-3 nad Saidom Hernandez iz WKU-a u singlu broj 2 u petak. Pobjeda je došla nakon glatke pobjede od 6-4 nad Hernandezom i Paulom Cortez
Na poziciji broj 1 u paru uz svog suigrača Caroline Gibbs.


Chattanooga (2-0) otvara glavni popis ovog vikenda kada će ugostiti Sveučilište Lee u nedjelju, 29. siječnja u 18:00 ET. Očekuje se da će se utakmica održati u teniskom centru McCallie’s Strang-Voges. Sve informacije o utakmici bit će dostupne na stranici rasporeda do prvog servisa.Pratite Chattanooga ženski tenis

Pratite @GoMocsWTEN na Twitteru CvrkutI Instagram i Facebook I za najnovije informacije i novosti vezane uz ženski tenis u Chattanoogi.

GoMocs.com je službena web stranica za Chattanooga Mocs. Kupite službeno licenciranu opremu na našem području online trgovina. Mocs se također mogu pratiti sami Facebook stranici ili u Cvrkut. Ovdje saznajte kako se pridružiti Mocs klubu i podržati više od 300 studenata sportaša ovdje.


Source link

Leave a Comment