Jim Cramer iz CNBC-a upozorava ulagače da se drže podalje od kriptovalute i kaže da bitcoin nije zaštita od bilo čega


Voditelj CNBC-a Jim Cramer ponovno upozorava ulagače da se drže podalje od kripto imovine i Bitcoina (BTC), te umjesto toga kaže da bi trebali izabrati zlato.

U novom ažuriranju, voditelj Mad Moneyja kaže da ga vrhunska digitalna imovina kroz najnoviji pad tržišne cijene nije uvjerila u svoju legitimnost.

“Sada kada je Bitcoin proveo posljednja dva tjedna odskačući od najnižih razina, cijeli kripto-industrijski kompleks ponovno je u punom zamahu, pokušavajući namamiti ljude natrag. Mislim da bi to za vas bila velika pogreška.”

Cramer kritikuje “legiju obožavatelja” Bitcoina jer su nastavili podržavati sektor nakon kolapsa visokoprofilnog FTX-a i rezultirajuće infekcije koja se proširila na druge visokoprofilne kripto tvrtke.

“Ovi su nam ljudi godinama govorili da je bitcoin savršena alternativa zlatu kao alternativnoj imovini. Rekli su da je odlična zaštita od inflacije… dok su središnje banke tiskale novac kao lude, ali u stvarnosti to nije bio zaštititi se od bilo čega.”

Kramer ukazuje na visoku korelaciju bitcoina s Nasdaq 100 futures grafikonom i tvrdi da je bitcoin rizična imovina, a ne vrsta valute ili stabilna pohrana vrijednosti. Potiče trgovce koji se žele zaštititi od inflacije da ignoriraju ograničenje bitcoina i nastave kupovati zlato.

BTC mijenja vlasnika na 22.678 dolara u vrijeme pisanja, pad od 1,16% u posljednja 24 sata, ali rast od 38% u odnosu na 30-dnevni minimum od 16.464 dolara.

Ne propustite – prijavite se da biste primali šifrirana upozorenja e-poštom izravno u svoju pristiglu poštu

Provjerite akcijsku cijenu

Prati nas CvrkutI Facebook i Telegram

Surfajte dnevnim hodl miksom

Pogledajte najnovije naslove vijesti

& nbsp

Odricanje od odgovornosti: Mišljenja izražena na The Daily Hodl nisu savjeti za ulaganje. Ulagači bi trebali dobro proučiti prije bilo kakvog visokorizičnog ulaganja u bitcoin, kriptovalutu ili digitalnu imovinu. Imajte na umu da su vaši prijenosi i trgovine na vlastitu odgovornost, a svi gubici koje možete pretrpjeti su vaša odgovornost. The Daily Hodl ne preporučuje kupnju ili prodaju bilo koje kriptovalute ili digitalne imovine, niti je The Daily Hodl investicijski savjetnik. Imajte na umu da se The Daily Hodl bavi affiliate marketingom.

Source link

Leave a Comment