Jordan Gile je tajno dobar dodatak u QB-u za Gatorse


Lako se opeći u svijetu zapošljavanja. Uzbuđeni smo zbog igrača s četiri i pet zvjezdica i sanjamo o njihovom potencijalu s nogometom u Floridi. Pohvaljujemo Billyja Napiera što je ograničio igrače s tri zvjezdice na svoj veliki tanjur i gurao nas po nosu i zijevao regrutima s nižim rejtingom.

Dakle, kada je Jordan Gill najavio da će biti Florida Gator 2023. kao favorit Toura, većina nas je rekla: “U redu, ali što je s posljedicama Jadena Rashada.”

Ali gledanje filma o Gileu otkriva potencijalni skriveni dragulj koji će se sljedeće sezone pridružiti sobi QB na Floridi.

Nogomet na Floridi: Nebrušeni dijamanti

Maknimo se s puta. Jordan Gill neće startati za Floridu kada Gatorsi budu igrali protiv Utaha na otvaranju sezone.

Gil je kandidat s dvije zvjezdice iz Tennesseeja koji je, čini se, uglavnom bio zanemaren na stazi zapošljavanja. Kansas i Arizona State bile su jedine dvije Power-5 škole koje su pokazale interes za Jill.

Najveća zamjerka protiv Jill je njegova veličina. Sa 6’0″, 190 lbs, on doslovno odgovara istim dimenzijama kao ja. To nikako nije malo za prosječnog čovjeka, ali 82% QB-a rangiranih među 100 najboljih po 247 sportova ima najmanje 6-1 ili više, a sportaši koji imaju 6-0 ili niže su sportaši više razine.

To ne znači da Gil ne može sprintati, prošle je godine imao preko 300 jardi trčanja, ali to nije snaga njegove igre.

Ali znate tko je još bio visok 6’0″ i pokazao se stvarno dobrim igračem?

Drew Brees, a ima dosta sličnosti između filma Gile i Brees.

U svom prvom filmu na zadnjoj godini, Gil se vidi kako se duboko i opetovano baca. Vjerojatno je imao više od 20 bacanja u svom filmu koji su bili završeci koji su išli preko 30 jardi u zrak. Ono što je još impresivnije je da unatoč njegovim čestim udarcima u dubinu, on još uvijek ima stopu pogodaka od 74%.

Prema MaxPrepsu, samo je jedna stopa završetka u 200. rangiranoj zemlji u ukupnom broju dodanih jardi bila veća od 74%.

Gil je ljevoruk, ali u filmu također ima sposobnost okretanja ulijevo i okretanja udesno i još uvijek precizno baca u uske prozore.

On ima tendenciju navijati svoje bacanje i naginjati se unatrag umjesto da vozi, ne razlikuje se puno od Breesa. A tu su i kritike jer je igrao Division II-AA u Tennesseeju, što je relativno niska razina srednjoškolskog nogometa Tennesseeja.

No što se tiče ispada nogometnog favorita Floride, Gile ima mnogo toga što bi se svidjelo čak i ako nema jasan put do terena.

Cijeli njegov završni film možete vidjeti ovdje.Source link

Leave a Comment