Još uvijek ima vremena da se izađe iz kripto – ‘Nikad nije prekasno za prodaju užasne pozicije’, kaže Jim Cramer


Jim Cramer Navodno je početkom prosinca investitorima rekao da još uvijek imaju vremena izaći iz svojih posjeda kriptovaluta.

Što se dogodilo: “Ne možete se tući i reći: ‘Hej, prekasno je da se rasprodaš’.” Istina je da nikad nije kasno prodati lošu poziciju, rekao je Cramer, prema izvješću CNBC-a, a to je ono što imate ako posjedujete ovu takozvanu digitalnu imovinu.

Cramer je primijetio da se ulagači ne bi trebali zavarati prenapuhanom tržišnom vrijednošću nekih kovanica, te je rekao da više rubnih imena uključujući mreškanje XRP / USDI Dogecoin DOGE/USDI Cardano ADA/dolari I rebrasti Matić / $ Očekuje se da će pasti mnogo više, možda do nule.

Vidi također: Najbolje FTX alternative: Kako zaštititi svoje kriptovalute

“Tether, takozvani stablecoin koji bi trebao biti na neki način vezan za dolar, još uvijek ima tržišnu kapitalizaciju od 65 milijardi dolara”, rekao je Cramer. “Još uvijek postoji cijela industrija pojačivača kriptovalute koja očajnički pokušava zadržati sve te stvari u zraku – ne puno drugačije od onoga što se dogodilo s lošim dionicama tijekom pada dotcoma”, dodao je.

akcijska cijena: Glavne kriptovalute kao što su bitcoin Bitcoin / američki dolar I Ethereum ETH/USD Trgovalo se neznatno više u utorak zbog zabrinutosti oko puta podizanja stopa Federalnih rezervi nakon boljeg od očekivanog izvješća o neproizvodnim djelatnostima PMI podaci.

Prošli tjedan, Cramer je spomenuo Fed stolica Jerome Powell Izjava o inflaciji potvrdila je da ulagači ne bi trebali izaći s tržišta zbog straha od recesije. Rekao je: “Ukoliko se ne ušutkaju vrlo oštroumni čelnici Fed-a koji žele podići kratkoročne stope na 5% do 7%, trebali bismo biti spremni s četvrtinom koraka izvan vrata.”

Ova je priča izvorno objavljena 6. prosinca 2022.

Pročitaj slijedeće: Alibaba pao 2%, Neo pao više od 3%: Hang Seng gazi vodu zbog slabih signala na Wall Streetu zbog straha od povećanja kamataSource link

Leave a Comment