Jump.trade izdaje Motion Capture NFT za Meta Cricket League


Jump.trade, globalno NFT tržište igara, lansiralo je prve NFT-ove za snimanje pokreta na svijetu za Meta Cricket League. Jump.trade koristi tehnologiju snimanja pokreta za rekreaciju vrlo detaljnih i realističnih pokreta igrača kriketa u igri.

Poznati kao MCL Signature Shot NFT-ovi, oni su skup od 10 000 NFT-ova koji se mogu trgovati, sakupljati i igrati u Meta kriket ligi. Tvrtka ovo vidi kao veliki korak naprijed u evoluciji blockchain igara i korištenju NFT-ova u industriji igara.

“Uzbuđeni smo što smo predvodnici inovacija u industriji blockchain igara s lansiranjem NFT-ova za snimanje pokreta. MCL Signature Shot NFT-ovi donose novu razinu realizma i uranjanja u Meta Cricket League i omogućuju igračima da posjeduju svoje vlastite”, rekao je. Kameshwaran Elangovan, operativni direktor tvrtke Jump.trade.

Tehnologija snimanja pokreta koja se koristi za izradu NFT-ova bilježi pokrete i stil igrača kriketa u stvarnom svijetu, što rezultira vrlo detaljnim i realističnim karakteristikama u igri koje su točne njihovim kolegama iz stvarnog svijeta.

rolne vijesti

“Uzbuđeni smo što vidimo kako će igrači koristiti NFT-ove da poboljšaju svoje iskustvo igranja i donesu novu razinu autentičnosti u nestalni svijet kriketa,” dodao je Kameshwaran Elangovan.

NFT-ovi Meta Cricket League mogu se koristiti za stvaranje prilagođenog tima udarača, bacača kugle i udarača. S ovim timom igrači mogu sudjelovati i igrati na dnevnim turnirima kako bi osvojili novčane nagrade. Osim toga, NFT-ovi Meta Cricket League također unovčavaju iskustva igranja jer igrači sada mogu kupovati i prodavati NFT-ove na tržnicama.

Jump.trade također je predstavio prvi svjetski Cricket Metaverse. U travnju 2022. Meta Cricket League prodala je više od 55 000 NFT-ova u manje od devet minuta.

Ne daje mišljenje: Kripto proizvodi i NFT-ovi nisu regulirani i mogu biti rizični. Možda neće postojati zakonska zaštita za gubitak od takvih transakcija. Kriptovaluta nije zakonsko sredstvo plaćanja i podložna je tržišnom riziku. Čitateljima se savjetuje da potraže savjet stručnjaka i pažljivo pročitaju ponudu(e) zajedno s važnom relevantnom literaturom prije bilo kakvog ulaganja. Predviđanja tržišta kriptovaluta su spekulativna i svako ulaganje bit će isključivo o trošku čitatelja.Source link

Leave a Comment