Kako ChatGPT može pokrenuti zanimljiv narativ tokena šifriran AI-jem


Tokeni kriptovalute umjetne inteligencije mogli bi biti sljedeća velika stvar u industriji, podsjećajući na procvat DeFi-ja, Metaverse maniju ili eksploziju meme-coina, prema višem financijskom analitičaru.

ChatGPT i druge tehnologije temeljene na umjetnoj inteligenciji postaju popularne u društvenim medijima i poslovnom svijetu. Može li to učiniti tri značajna dobitnika na sljedećem tržištu bikova?

Zašto romani o trgovanju kriptovalutama mogu biti isplativi

Narativi su često bitni za nevjerojatna okupljanja ili povlačenja, bez obzira jesu li točni ili ne. Na primjer, najnovija priča o Bitcoinu bila je potaknuta njegovom upotrebom kao zaštite od inflacije. Ali kada je inflacija pogodila, vrhunska kriptovaluta pretrpjela je jedan od najgorih silaznih trendova dosad.

Druge nedavne anegdote uključuju DeFi koji je podigao Ethereum i povezane valute naviše ili kada su Metaverse tokeni skočili nakon što je Mark Zuckerberg promijenio ime Facebookovog matičnog brenda u META. NFT-ovi su također pomogli Ethereumu i pridošlicama poput Solane. Elon Musk dodatno je razljutio meme kovanice u nekoliko tweetova.

Jedna stvar koja je zajednička svim ovim sredstvima je da su romani ostvarili profit i to je jedino što je važno na tržištima. Za pametne ulagače u kriptovalute koji traže sljedeću veliku kombinaciju, možda nećete morati tražiti dalje od nekoliko slova: Amnesty International.

OpenAI-jev ChatGPT trenutno osvaja društvene medije. Alat AI je već položio pravosudni ispit, ispit za medicinsku licencu i MBA ispit. Koristi se za pisanje članaka i tweetova, rješavanje jednadžbi, izradu domaćih zadaća i automatizaciju zadataka. Dakle, navikla je na to Objašnjavanje bitcoina kao različitih slavnih osoba. Platforma pokazuje neosporan potencijal.

Kriptografski kodovi FET OCEAN AGIX AI

AI crypto tokens have outperformed other altcoin categories | FETUSDT on TradingView.com

Analitičar: Kripto AI tokeni na rubu ‘novog ciklusa rasta’

Iako nije bilo korelacije između AI tokena i ChatGPT-a, projekti koji imaju bilo kakve veze s AI-om najviše su se oporavili od najnižih padova tržišta kriptovaluta.

Na primjer, Fetch.ai (FET) porastao je oko 480% u odnosu na svoje najniže vrijednosti, a samo u siječnju 2023. porastao je za više od 200%. Ocean Protocol (OCEAN) je još jedan vrhunac, s 230% odskokom od svojih najnižih vrijednosti i više od 100% od početka godine. SingularityNET (AGIX) napreduje tako što je dosegnuo tromjesečni minimum i dobio više od 600% od dna. AJEX je porastao za više od 460% tijekom siječnja 2023., a preostao je cijeli tjedan.

Rezultati su šokantni, ali možda ima još puno posla. Jason Soni, valutni i kripto analitičar u Elliott Wave Internationalu nedavno je vodio video o tri kriptovalute povezane s umjetnom inteligencijom koje bi “mogle biti na rubu novog ciklusa rasta”. Točne kriptovalute analizirane u videu nisu ništa drugo nego FET, OCEAN i AGIX.

Sonijeva analiza dostupna je u poglavlju Elliott Wave International Crypto Trader, koje sadrži tri nova videa svaki tjedan. Video prikazuje gdje su ovi altcoini u trenutnom tržišnom ciklusu i objašnjava zašto bi moglo biti još većeg rasta.

Nastavak @TonyTheBullBTC na Twitteru Ili se pridružite TonyTradesBTC Telegramu za ekskluzivne dnevne uvide u tržište i edukaciju o tehničkoj analizi. Imajte na umu: sadržaj je edukativan i ne smije se smatrati investicijskim savjetom. Istaknuta slika s iStockPhoto, grafikoni s TradingView.com

Source link

Leave a Comment