Kako sigurno povući velike količine kripto imovine bez podizanja crvenila


Može biti teško povući puno kriptovalute, osobito ako ste zabrinuti da ćete podići upozorenja i dobiti pogrešnu vrstu pozornosti od strane vlade. Ali ako znate što radite i spremni ste, možete povući puno kriptovalute bez ikakve sumnje. U ovom ćemo članku pogledati savjete i strategije za sigurno i tiho podizanje velikih količina kriptovalute.

Koristite kombinaciju različitih metoda

Prilikom podizanja velikih iznosa kriptovalute, dobro je koristiti kombinaciju različitih metoda. Na primjer, postoji mnogo načina za podizanje novca iz Pocket Options, kao što su debitne ili kreditne kartice, e-novčanici (kao što su PayPal, Skrill, Neteller itd.), WebMoney i mnogi drugi. Dijelove svoje ukupne imovine možete povući različitim metodama. To će nekome otežati praćenje vaših transakcija, a također će pružiti dodatnu sigurnost vašim sredstvima.

Također možete koristiti mješavinu različitih kriptovaluta, kao što su Bitcoin, Ethereum, Litecoin i tako dalje. To će također otežati praćenje vaših transakcija.

Razumijevanje pravila i propisa

Prije nego podignete puno kriptovalute, morate znati pravila u svojoj zemlji. Različite zemlje imaju različita pravila i ograničenja u vezi s transakcijama kriptovalutama, stoga je bitno znati što se odnosi na vas.

U nekim zemljama velike transakcije kriptovalutama mogu biti oporezovane, dok u drugima mogu biti nezakonite. Ako poznajete pravila u svojoj zemlji, možete biti sigurni da su vaše transakcije zakonite i da se klonite problema.

Prekinite velike transakcije

Također možete povući velike količine kriptovalute bez podizanja crvenih zastavica tako što ćete svoje transakcije podijeliti na manje dijelove.

Na primjer, umjesto da povučete veliku količinu kriptovalute odjednom, možete povući manje iznose tijekom određenog vremenskog razdoblja. To će vaše transakcije učiniti manje vidljivima i pomoći u smanjenju rizika da vlasti zamrznu ili zaplijene vaša sredstva.

Koristite pouzdanu razmjenu

Kada podižete velike količine kriptovalute, važno je koristiti pouzdanu i renomiranu mjenjačnicu. Nije svaka razmjena ista. Neki mogu imati stroža pravila ili teže načine za usklađivanje od drugih.

Koristeći pouzdanu mjenjačnicu kao što je Pocket Options, možete biti sigurni da vaše transakcije teku glatko i da su vaša sredstva sigurna. Osim toga, dobra je ideja koristiti razmjenu koja nudi više privatnosti i sigurnosnih značajki, kao što je dvofaktorska autentifikacija ili dvofaktorska autentifikacija.

Budite spremni za KYC

Know Your Customer (KYC) obavezan je proces za većinu burzi; Važno je biti spreman za ovaj proces prije nego počnete povlačiti velike količine kriptovalute.

U ovom procesu morat ćete pružiti informacije o razmjeni i dokumente koji se mogu koristiti za potvrdu vašeg identiteta. Pripremivši svu svoju papirologiju unaprijed, možete osigurati da proces teče glatko i da vaše transakcije neće zastati.

Koristite VPN

Virtualna privatna mreža (VPN) izvrstan je način da vaše online aktivnosti budu privatne i sigurne. Korištenje VPN-a pomoći će sakriti vašu IP adresu i lokaciju kada povučete puno kriptovalute. To će svima otežati praćenje vaših transakcija.

Razmislite o angažiranju profesionalca

Angažiranje profesionalca, poput odvjetnika ili financijskog savjetnika, može biti odličan način da osigurate da se vaše transakcije provode sigurno i povjerljivo. Oni će imati iskustvo i znanje da vam pomognu u snalaženju u propisima i zahtjevima usklađenosti, a također mogu pružiti dodatnu sigurnost za vaš novac.

Pratite svoje transakcije

Važno je redovito pratiti svoje transakcije kako biste bili sigurni da nema sumnjivih aktivnosti. Prateći svoje transakcije, možete otkriti i prijaviti svaku sumnjivu aktivnost te poduzeti potrebne korake da zaštitite svoja sredstva. To uključuje praćenje neočekivanih ili neovlaštenih transakcija i praćenje svih velikih depozita ili isplata.

Možete koristiti blockchain explorer ili druge alate za praćenje transakcija kako biste pratili svoje transakcije. Također je važno voditi evidenciju svih svojih transakcija za buduću upotrebu.

Kraj razmišljanja o povlačenju velikih iznosa kripto sredstava

Povlačenje velikih količina kriptovalute može biti zahtjevan zadatak, ali uz pravo znanje i pripremu, moguće je to učiniti sigurno i diskretno. Poznavanjem pravila u vašoj zemlji, korištenjem kombinacije različitih metoda, razbijanjem velikih transakcija, korištenjem pouzdane mjenjačnice i pripravnošću za KYC, možete povući velike količine kriptovalute bez podizanja crvenila.

Upamtite, uvijek je dobra ideja konzultirati se s pravnim stručnjakom prije bilo kakve veće transakcije i upoznati se sa zakonima i propisima u vašoj zemlji.

Source link

Leave a Comment