Kerrygold donosi čaroliju u kuhinju s “Čarobnom smočnicom”, prvim digitalnim iskustvom svoje vrste koje donosi dječje priče od priče do stola


Evanston, Illinois.I 20. siječnja 2023 /PRNewswire/ — Nedavno lansiran Kerrygold Čarobna trgovina: Prvo iskustvo te vrste, oživljavanje ukusnih recepata kroz priče nalik bajkama. U suradnji s Energy BBDO i The Dynamite Shop, Čarobna trgovina Osmišljen je kako bi pomogao obiteljima da kuhaju zajedno putem inovativne digitalne platforme koja besprijekorno integrira recepte u dječje priče kako bi djeca mogla učiti i vježbati kuharske vještine svaki put kad čitaju. za manje od šest mjeseci, Čarobna trgovina Ukupno je već dobio više od 135 000 pregleda stranica i preko 17 000 pregleda stranica samo za izradu avatara.

Dostupno na stolnom računalu i mobilnom uređaju, Čarobna trgovina Omogućuje mladim obiteljima da u potpunosti prilagode lik, biraju između gotovo 40 recepata i odaberu jednu od četiri jedinstvene bajke za čitanje i uživanje. Njihova se osobnost potom integrira izravno u stranice s pričama – magično se pojavljuju stotine kombinacija recepata i priča.

Možete eksperimentirati Čarobna trgovina Ovdje: www.themagicalpantry.com.

Čarobna trgovina Nadahnuti roditelje milenijalce ukusnim receptima koje mogu pripremati sa svojom obitelji. Robna marka Kerrygold oduvijek je bila sinonim za okupljanje ljudi oko hrane, pa smo uzbuđeni što to iskustvo oživljavamo s platformom za digitalno pripovijedanje u kojoj može uživati ​​cijela obitelj.” Brian ClareDirektor globalnog marketinga, Kerrygold.

Kerrygold i Energy BBDO odlučili su pomoći roditeljima da uključe svoje obitelji u kulinarsko iskustvo, namjerno osmišljavajući svaki korak programa. Kako bi se čitatelji osjećali dobro predstavljenima, Energy BBDO je okupio tim od 15 DE&I prvaka iz različitih sredina kako bi doprinijeli svojim gledištem. Recepte je osmislila The Dynamite Shop, interaktivna škola kuhanja koja je specijalizirana za izradu recepata prilagođenih djeci, a priče je konzultirao Irska Nagrađivana dječja spisateljica Vicki McFarland. Recepte, likove i priče ilustrirao je multidisciplinarni umjetnik i ilustrator Dan GartmanA cijelo iskustvo oživio je vrhunski studio za interaktivni dizajn makemepulse.

Naš cilj sa Čarobna trgovina Razvijte format recepata s uputama u narativne knjige s pričama koje vas zanimaju i zabavljaju tijekom podučavanja. Rezultat je intuitivan i sveobuhvatan način da roditelji uključe cijelu obitelj u iskustvo kuhanja.” Danska Kanadakreativni direktor tvrtke Energy BBDO.

Kerrygoldova Čarobna trgovina dio je globalne inicijative da marka dopre do mlađih potrošača, posebice roditelja milenijalaca. Platforma je pokrenuta u Sjedinjenim Državama rujna 2022 To je kamen temeljac integrirane višekanalne kampanje, proširene na društvene, digitalne, PR i iskustvene medije preko svojih agencijskih partnera PHD i Weber Shandwick. Oduzeti Čarobna trgovina Nastavit će se tijekom 2023., s lansiranjem lokaliziranih verzija platforme NjemačkaUjedinjeno Kraljevstvo i Irska.

O Kerrygoldu

Kerrygold je osnovan 1962. godine kao vrhunski brend, koji pristaje bogatoj kvaliteti irskog mlijeka hranjenog pašnjacima. Kerrygold je u početku lansiran kao marka jednog proizvoda i sada se razmatra Irska Najuspješniji prehrambeni brend s godišnjom prodajom od 1 milijarde dolara u 2019. Od svog osnutka Kerrygold je postao sinonim za kvalitetu, a danas Kerrygold zauzima posebno mjesto u srcima potrošača diljem svijeta.

Uzgajivači mlijeka Kerrygold predani su idealu zadruge; Zajednički radimo na proizvodnji samo najboljih mliječnih proizvoda uzgojenih na pašnjacima. Kerrygold krave slobodno pasu na poljima irskih 14.000 malih obiteljskih farmi; Svaki od njih koristi jedinstvenu tradiciju uzgoja mlijeka koja se prenosi generacijama obitelji. Upravo ovo mlijeko hranjeno travom daje mliječne proizvode bogatog okusa i visoke kvalitete po kojima je Kerrygold poznat.

Danas potrošači diljem svijeta uživaju u jedinstvenom okusu irskih mliječnih proizvoda hranjenih travom. Kerrygold Pure Irish Butter druga je marka maslaca u Sjedinjenim Državama Sjedinjene Američke Države A irski sir Kerrygold Dubliner prvi je specijalitet sira.

Kontakt:
Libby Hudson
[email protected]

Izvor: KerrygoldSource link

Leave a Comment