Keto Kitchen Confections donosi ukusne poslastice Chandleru


Phoenix (3TV/CBS 5) – Keto Kitchen Confections je pekara bez šećera za dijabetičare, bez glutena i niske ugljikohidrate/keto dijete.

Inspiracija za Keto Kitchen Confections započela je 2014. godine, kada je vlasnica Leah Huarte htjela smršaviti za bratovo vjenčanje. Leah se pridružuje njezina prijateljica Rebecca i njezin suprug Inaki u prijateljskom izazovu mršavljenja. Nakon što su prije uspješno slijedili Atkinsovu dijetu, zaintrigirala ih je tada nova dijeta za koju je malo tko čuo za “keto” dijetu.

Keto Kitchen Confections u Chandleru je pekara bez šećera za dijabetičare, bez glutena, niske ugljikohidrata/keto dijete.

Leah i Becca su dugogodišnji domaći pekari, a Inaki je klasično školovani francuski kuhar. Počeli su raditi zajedno kako bi modificirali hranu s visokim udjelom šećera i učinili je bez šećera s niskim udjelom ugljikohidrata. Tijekom njegovih 27 godina u restoranskom poslu, kuhar Inaki pomogao mu je zamijeniti različite sastojke kako bi zadovoljio svoju želju za slatkim dok je ostao na keto programu.

Leah je izgubila više od 100 funti (i zadržala se!) bez da se odrekne slatkiša, slatkiša i poslastica. Keto Kitchen Confections nudi oko 80 različitih proizvoda koje možete naručiti online i preuzeti. Imaju sve od kruha, kolačića s komadićima čokolade, creme bruleea, kremšnita, ključnih tartar pločica, pločica s maslacem od kikirikija i rođendanske torte! Iako možete naručiti online, uvijek se nađe nešto u slastičarnici ako svratite na nešto slatko i slano.

Telefon: (480) 370-9531

Adresa: 961 W Ray Rd. Apartman 4., Chandler, AZ 85225

Web stranica: www.ketokitchenconfections.com

Društveni mediji:

Instagram račun: https://www.instagram.com/ketokitchenconfections

Facebook račun: https://www.facebook.com/ketokitchenconfections

Twitter račun: @ConfectionsKeto

YouTube račun: https://www.youtube.com/@ketokitchenconfections7494

Source link

Leave a Comment