Keto Kitchen se širi s drugom stranicom


Vlasnik Mo Nasraddin pozira ispred Keto Kitchena u Iowa Cityju u travnju 2021. Nasraddin je pobijedio u utrci Cedar Rapids Metro Economic Alliance za proširenje s novim restoranom u središtu Cedar Rapidsa. (Novine)

Cedar Rapids — Manje od dvije godine nakon otvaranja svoje prve lokacije u središtu Iowa Cityja, KETO’s Kitchen je otvorio drugu lokaciju.

Dodatna lokacija restorana, u zgradi Armstrong na Trećoj aveniji i Trećoj ulici SE u centru Cedar Rapidsa, održat će svečano otvorenje od 16 do 19 sati 26. siječnja.

Otvorenje dolazi nakon što je vlasnik Mo Nasraddin pobijedio na natjecanju Cedar Rapids Metro Economy in Space u rujnu.

Kao pobjednik događaja u stilu “Shark Tank”, Nasreddin je dobio glavnu nagradu od 20.000 dolara, kredit od 7.500 dolara za usluge arhitektonskog dizajna, potporu u izgradnji i poslovnu edukaciju za novogradnju, kao i prvi izbor od pet nekretnina koje su bile dostupne. za gradnju van centra grada.

“Otvaranje naših vrata u središtu Cedar Rapidsa je ostvarenje sna”, rekao je Nasreddin u izjavi za javnost. “Jedva čekamo donijeti naše ukusne, zdrave i hranjive obroke u zajednicu Cedar Rapids i postati glavna namirnica u srcu centra grada.”

Koncept restorana Nasraddin prilagođava se različitim životnim stilovima i dijetama uključujući keto dijetu, bezglutensku dijetu, Whole30 dijetu, paleo dijetu, vegetarijansku, vegansku i dijetu s niskim udjelom ugljikohidrata. Svoju prvu lokaciju otvorio je u Iowa Cityju u ožujku 2021.

“Utrka za prostorom se pokazala uspješnom i uzbuđeni smo što vidimo da je završila cijeli krug”, rekao je Jesse Thoming, izvršni direktor Downtown Districta. “Pomaganje poduzetnicima da pokrenu svoje poslovanje je ono što ovaj program ima za cilj i mi smo oduševljeni što možemo poželjeti dobrodošlicu KETO Kitchenu u njihov novi dom u centru Cedar Rapidsa.”

Komentari: (319) 398-8340; elijah.decious@thegazette.com

Source link

Leave a Comment