Kineska tvrtka Instagram izabrala je Conflux Network za dobivanje blockchaina bez dozvole


Toronto, Kanada – News Direct – Chainwire

Little Red Book, (XiaohongShu), kineska verzija Instagrama integrira Conflux Network kao nelicencirani blockchain koji korisnicima omogućuje prikazivanje NFT-ova iskovanih na Confluxu na njihovoj stranici profila u odjeljku digitalnog bazena pod nazivom ‘R-Space’.

Platforma ima više od 200 milijuna aktivnih korisnika mjesečno, a ova integracija približava NFT-ove masovnom usvajanju, jer ljudi aktivno koriste Web3 tehnologiju na dnevnoj bazi unutar Web2 ekosustava.

Little Red Book je ranije bio u savezu s blockchainima i NFT-ovima, ali nikada nije bio mreža bez ograničenja.

“Veliki igrači u kineskoj internetskoj industriji pokrenuli su napore da prihvate Web3 prijenos. Conflux je postao glavni most koji povezuje dva svijeta i preuzeo je vodeću ulogu u širenju Web3 tehnologije u tradicionalne industrijske scenarije”, rekao je Ming Wu, tehnički direktor Confluxa.

Iz regulatorne perspektive, postojanje tako velike tvrtke koja integrira blockchain bez dopuštenja jača kineski pro-NFT stav i sugerira da možemo očekivati ​​porast domaćih tvrtki koje razmatraju integraciju blockchain tehnologije s postojećim Web2 tvrtkama.

Prvi Conflux NFT koji pokreće Little Red Book je iz zajednice Mimic Shhans, koja ima veliku bazu kineske zajednice, a originalni vlasnici NFT-a mogu proći kroz unaprijed određeni postupak za primanje Conflux NFT-a koji se može vidjeti na njihovoj osobnoj stranici Little Red Book. .

Da biste vidjeli cijele slike, pogledajte poveznicu Dropbox:

https://www.dropbox.com/sh/s2i440p5hf2s2aw/AAC-JfdxXApMResEpMSqCjDEa?dl=0

O Confluxu

Conflux je blockchain razine 1 bez dopuštenja koji povezuje decentralizirana gospodarstva preko granica i protokola. Nedavno migriran na hibridnu PoW/PoS kompatibilnost, Conflux pruža brzo, sigurno i skalabilno blockchain okruženje bez zagušenja, niske naknade i poboljšanu sigurnost mreže.

Kao jedini regulirani javni blockchain u Kini, Conflux pruža jedinstvenu prednost za izgradnju i širenje projekta u Aziji. U regiji, Conflux je surađivao s globalnim brendovima i vladinim agencijama na blockchain inicijativama i metaverzumu, uključujući Shanghai City, McDonald’s China i Oreo.

Da biste saznali više o Confluxu, posjetite confluxnetwork.org

Kontakt

Melissa Terry

Shift6 Studios

conflux@shift6studios.com

Podaci o pozivatelju

Melissa Terry

conflux@shift6studios.com

Pogledajte izvornu verziju na newsdirect.com: https://newsdirect.com/news/chinas-instagram-chooses-conflux-network-for-permissionless-blockchain-876707316Source link

Leave a Comment