Koliko će se brucoša natjecati za mjesta na OL-u?


Nogomet u Alabami imat će neka nova lica u svojoj ofenzivnoj liniji 2023. Osobe Crimson Tide vraćaju tri početna beka, JC Lathama, beka Tylera Bookera i beka Setha McLaughlina. Možda će biti nekih promjena među ovom skupinom, ali Alabama još uvijek računa na dva nova igrača sljedeće godine.

Očekuje se da će Latham prijeći s desnog na lijevi tackle, štiteći slijepu stranu Alabaminog nadolazećeg beka. Ako nastavi svojom sadašnjom putanjom, napravit će još jedan skok izvan sezone i biti najbolji izbor drafta u zemlji 2023. Latham bi trebao biti sljedeći u dugom nizu odabira prvog kruga drafta u centru Alabame.

Nakon sjajne debitantske sezone, Tyler Booker mogao bi ili ostati na straži ili odskočiti i biti pravi igrač na gostovanju. Kad se posvetio nogometu u Alabami u klasi 2022., bio je regrut s 4 zvjezdice i bio je br. 7 napadnih napada u nizu.

Ako Booker ostane na straži, njegov kolega iz klase 2022. može zauzeti ispravno mjesto za hvatanje. Elijah Pritchett propustio je gotovo cijelu sezonu 2022. zbog ozljede prsnog koša, ali on je iznimno talentiran igrač koji je bio 5 zvjezdica izvan srednje škole. Bit će brucoš 2023. i mora se natjecati za početni posao.

Druga škola crvenokošuljaša Terence Ferguson također mora pogurati upis kako bi dobio početno mjesto. Iza Fergusona, Alabama ima gomilu pravih novopečenih napadača koji pripadaju klasi 2023. Inside lineman RyQueze McElderry može se rano natjecati na poziciji beka, s obzirom na Bamin nedostatak dubine na poziciji.

Crimson Tide donosi kvartet elitnih napada u Kadynu Proctoru, Wilkinu Formbyju, Olausu Alinenu i Milesu McVayu. Proctor, s 5 zvjezdica, dragulj je klasne ofenzivne linije i najvjerojatnije će početi prvog dana.

Iako se Proctor smatra jednim od najboljih napadača u srednjoškolskom nogometu, pravim brucošima je obično lakše započeti s unutarnje strane od guarda. Ako Proctor može zgrabiti startnog čuvara, Bama će imati dosta fleksibilnosti s pokretnim dijelovima u Tyleru Bookeru, Elijahu Pritchettu i Terrenceu Fergusonu II.

Tide je izgubio osam ofenzivnih igrača sa svog popisa za 2022., uključujući tri do diplome ili NFL drafta (Darrian Dalkourt, Emil Ekiyor Jr. i Tyler Steen) i pet do gate transfera (Javion Cohen, Tommy Brockermeyer, Amari Kight, Damieon George, i Tanner Bowles).

U proljetnim treninzima i tijekom ove sezone trebalo bi biti intenzivno natjecanje duž ofenzivne linije za Alabamin nogomet. Egzodus na licu mjesta otvara prilike za mnoge mlade i talentirane igrače, uključujući petoricu početnika.Source link

Leave a Comment