Koliko daleko može ići reli vikendom?


Bitcoin (BTC), najveća i najpopularnija kriptovaluta na svijetu, produžio je svoj snažan pobjednički niz i dosegao najvišu razinu od sredine rujna, oko 22 687. U međuvremenu, druga najveća kriptovaluta Ethereum (ETH) također doživljava uspon dok je rasla za 7%.% zaokruženo na 1656 USD, dosegnuvši najvišu razinu u četiri mjeseca.

Porast ETH-a može se pripisati osjećaju rizika na tržištu kriptovaluta, koje je podržalo sve digitalne valute, uključujući BTC i ETH.

Unatoč vijestima da je Genesis Global Holdco LLC, tvrtka koja posjeduje zajmodavca za kriptovalute Genesis Global Capital, podnijela zahtjev za stečaj prema Poglavlju 11, tržište kriptovaluta nastavlja se oporavljati. To može biti zato što ulagači već određuju cijene nadolazećeg izdanja tvrtke.

Vrijedno je napomenuti da je Genesis pogođen učincima neuspjeha mjenjačnice kriptovaluta FTX i nedavno kripto hedge fonda Three Arrows Capital, a oba su se dogodila krajem lipnja.

Raspoloženje na globalnom kripto tržištu

Globalno tržište kriptovaluta produžilo je svoj uzlazni trend i ponovno prešlo granicu od 1 bilijun dolara. Međutim, nedavni rast mogao bi biti povezan s institucionalnim ulagačima koji su dugoročni vlasnici najveće digitalne imovine.

Ova povećana potražnja za Bitcoinom dovela je do povećanja cijene kovanice.

Još jedan čimbenik koji podupire tržište kriptovaluta je sve veća mogućnost da će Savezni odbor za otvoreno tržište (FOMC) podići stope za 25 baznih bodova (0,25 postotnih bodova) na svom sljedećem sastanku u veljači, što je ublaženo povećanjem od 50 baznih bodova u prosincu.

Prema CME FedWatchu, sada se očekuje da će Federalni odbor za otvoreno tržište (FOMC) povećati kamatne stope za samo 25 baznih bodova (0,25 postotnih bodova) na svom sljedećem sastanku u veljači. To se smatralo značajnim čimbenikom u jačanju sentimenta na kripto tržištu i doprinosu porastu cijene bitcoina.

Genesis objavljuje bankrot

Jedinica za zajmove Genesis Inc. podnijela je u četvrtak zahtjev za zaštitu od bankrota u Poglavlju 11 u Sjedinjenim Državama, dugujući vjerovnicima najmanje 3,4 milijarde dolara nakon što je potopljena slomom tržišta s FTX burzom i zajmodavcem BlockFi.

Genesis Global Capital, jedan od najvećih zajmodavaca kriptovaluta, obustavio je povrat novca klijentima 16. studenoga, odmah nakon neuspjeha regulirane mjenjačnice FTX, koja je poslala negativne povratne informacije kroz tržište kripto imovine, što je izazvalo strahove da bi više kompanija moglo slijediti taj primjer.

Ova vijest do sada nije imala značajan utjecaj na tržište kriptovaluta.

COVID-19 u Kini

Rastući broj slučajeva COVID-19 u Kini, koji je pokrenuo pitanja o kratkoročnim ekonomskim izgledima, također se smatra faktorom utjecaja na tržište Bitcoina. Stoga se to smatralo ključnim elementom za sprječavanje daljnjeg povećanja cijene Bitcoina.

Uspon Bitcoina povećava profitne marže rudara

Aktivnost rudarenja BTC-a uvelike je podržana kontinuiranim rastom Bitcoina, zbog čega je cijena BTC-a tog dana dosegla godišnji maksimum od 22 687 USD.

Bitcoin rudari s pozitivnim neto bilancama na kraju 2022. potpomognuti su povećanjem cijene kriptovalute i mrežnim raspršivanjem, što dodatno stabilizira tvrtku.

Kao rezultat toga, ovo se smatralo još jednim pozitivnim čimbenikom koji pokazuje rast BTC-a.

Cijena Bitcoina

U današnjoj cijeni bitcoina uživo, cijena je 22.595,43 dolara, a 24-satni obujam trgovanja iznosio je 29 milijuna dolara. Trenutačno se BTC trguje na 7,70% što ga stavlja na prvo mjesto na coinmarketcapu, s tržišnom kapitalizacijom od 435 milijardi dolara.

Bitcoin sada drži cijenu malo ispod 22.600 dolara. Na dnevnom vremenskom okviru, Bitcoin je formirao bikovsku svijeću zahvatanja što ukazuje na to da postoji šansa da se bikovski trend nastavi. Probijanje iznad 22.600 dolara moglo bi izložiti cijenu prema razinama od 23.000 ili 25.150 dolara.

Grafikon cijena Bitcoina – Izvor: Tradingview

Na donjoj strani, trenutna podrška Bitcoina na 21.500 USD prevladava, a daljnji pad ispod te razine mogao bi ga izložiti na 20.000 USD.

Cijena Ethereuma

Današnja cijena Ethereuma je 1648 dolara, a 24-satni obujam trgovanja iznosi 8,8 milijardi dolara. Novčić je zabilježio porast od 7% u posljednja 24 sata i trenutno je na drugom mjestu s ukupnom tržišnom kapitalizacijom od 201 milijardu dolara.

21. siječnja, par ETH/USD suočava se sa snažnim otporom blizu razine od 1680 USD. Zatvaranje svijeća ispod ove razine podržava šanse za medvjeđu korekciju, posebno zbog doji svijeće koju je ETH zatvorio ispod otpora od 1680 USD.

Grafikon cijena Ethereuma – Izvor: Tradingview

Na donjoj strani, par ETH/USD mogao bi dobiti podršku blizu 1610 USD. Ako ETH može zatvoriti svijeće iznad ove razine, može se očekivati ​​odskok iznad ove razine.

Pripazimo na 1.610 dolara jer bismo, zatvarajući iznad toga, mogli imati dugu poziciju.

3 novčića na koje morate obratiti pozornost tijekom pretprodaje: vratite prije svih ostalih!

Ulaganje u altcoine prije prodaje korisno je za ulagače koji se pripremaju i slijede odgovarajuća istraživanja i preporuke. Oni će moći iskoristiti potencijal ovih kovanica.

Fight Out (FGHT)

Fight Out je praktičan i isplativ način da ostanete u formi. Kupnjom njihovih FightOut kodova dobivate pristup specijaliziranim uslugama osobnog treninga po niskoj cijeni, što čak i onima s ograničenim budžetom omogućuje da iskoriste prednosti vašeg vježbanja.

Unatoč Move2Earn moćnom skupu značajki, nova fitness aplikacija ističe se svojom jedinstvenom sposobnošću praćenja fizičkih sposobnosti i mogućnosti vježbanja. Mental Fitness, zajedno sa značajkom NFT Avatar i Social Competition, koja ih izdvaja od ostalih M2E softvera. Fight Out praćenje performansi korisnika u stvarnom vremenu omogućuje ljudima praćenje i praćenje njihovog napretka u snazi, kardiovaskularnoj izdržljivosti i još mnogo toga.

Kao korisnik, čak se možete natjecati protiv prijatelja sličnih razina vještina. Nakon što postignete cilj u stvarnosti, vaš avatar prelazi na razinu kao što je bio moj – pripremajući ga za potencijalne bitke protiv avatara drugih korisnika kako biste zaradili nagrade.

Ulagači odabiru kriptovalutu FGHT$ FGHT tvrtke Fight Out s obećavajućim konceptom i velikim bonusima prije prodaje koji mogu varirati od 50% do više, ovisno o iznosu ulaganja.

S partnerima kao što su LBank Labs, Cryptonews.com, Transak i BlockMedia Labs koji pružaju operativnu i financijsku pomoć, ovaj projekt je spreman za uspjeh i do danas je već prikupio više od 3 milijuna dolara.

FGHT će biti u prodaji ograničeno vrijeme. Ako razmišljate o ulaganju, djelujte brzo i iskoristite ovu priliku.

Posjetite FightOut sada

C + Charge (CCHG)

C + Charge pokreće pionirski online sustav plaćanja za ljude s električnim vozilima (EV). Omogućit će korisnicima da svoju početnu naknadu pretvore u kredite koji se mogu iskoristiti za ugljični kredit. Konačni cilj je značajno smanjiti emisije stakleničkih plinova putem putovanja automobilom.

Koliko god potencijal ove tehnologije u potpunosti mijenja igru, ona ima potencijal potpuno transformirati tržište ugljičnih kredita. To omogućuje sudjelovanje velikom broju tvrtki i dodaje im veću vrijednost.

Očekuje se da će kapital temeljen na dionicama dosegnuti 100 milijardi dolara do 2030., što ga čini velikom investicijskom prilikom za tvrtke. C+Charge je prikupio više od 344.000 USD u pretprodaji, što ukazuje da postoji značajna potražnja za VCM-ovima.

Posjetite C + Charge odmah

Meta Masters Syndicate (MEMAG)

Cijena Meta Masters Guilda je u samo nekoliko dana skočila sa 200.000 dolara na 550.000 dolara. Ovaj značajan porast pokazuje da javnost ima visoku razinu povjerenja u budući rast tvrtke i njenu sposobnost generiranja profita. U trećem kvartalu 2023. Meta Masters Guild će objaviti svoju prvu mobilnu igru.

Mreža MEMAG postoji već neko vrijeme, omogućujući korisnicima stvaranje i upravljanje svojim kriptovalutama, kao i trgovanje na javnim burzama. Također razvijaju igre koje korisnicima omogućuju da zarade nagrade za igranje uz one koje pokreće Web3, platforma kompatibilna s Ethereumom.

Kako sada stoji, proces ulaganja u MEMAG počinje kupnjom MEMAG tokena u vrijednosti od 10 USD. Ako sudjelujete u pred-ponudi, ponuda je 1 token za samo 0,01 USD; Rani ulagači imaju ograničenu mogućnost sudjelovanja.

Posjetite Meta Masters Guild sada

Pronađite najbolju cijenu za kupnju/prodaju kriptovalute

Praćenje cijena kriptovalute – Izvor: Kriptonoza

Source link

Leave a Comment