Koliko je realna ciljna cijena Ethereuma od 2000 USD?


  • Cijena Ethereuma pokazuje jasne znakove iscrpljenosti jer razvija medvjeđu divergenciju na dnevnom grafikonu.
  • Ulagači mogu očekivati ​​još jedan pritisak da token pametnog ugovora pogura iznad 1679 USD i označi psihološku razinu od 2000 USD.
  • Do potvrde silaznog trenda doći će ako ETH sklizne ispod 200-dnevnog pomičnog prosjeka na 1509 USD.

Cijena Ethereuma postiže više vrhove dok bikovi hvataju dah nakon oštrog uspona. Čini se da je ovaj usporeni snimak spreman za lagano povlačenje, ali ovisno o cijeni i željama Bitcoina, stvari bi se mogle dramatično promijeniti.

Cijena Ethereuma je na teškom mjestu

Cijena Ethereuma proizvela je dva viša maksimuma 17. i 21. siječnja nakon skoka od 38% u posljednja tri tjedna. Ove točke ljuljanja, koje su samostalne, ne znače ništa, ali kada se gledaju prema nižim vrhovima RSI-ja, indikativne su za opadajući zamah.

Ova neusklađenost naziva se medvjeđa divergencija i nagovještava da je uzlazni trend iscrpljujući i da bi se mogao spremati preokret.

Međutim, tehnologije nisu kraj, one su sve u svijetu kriptovaluta jer Bitcoin ima više utjecaja nad altcoinima, čak je drugi najveći utjecaj prema tržišnoj kapitalizaciji. Stoga bi cijena Ethereuma mogla dovesti do još jednog porasta, unatoč očitoj iscrpljenosti i stvaranju treće više najviše razine, dok RSI indeks proizvodi trećinu niže visoke razine. Takav bi potez zadržao medvjeđu divergenciju, ali bi omogućio kreatorima tržišta da prikupe stop likvidnost za kupnju stabilnu iznad 1679 USD i rano zarobe medvjede.

Ulagači bi trebali imati na umu da bi u procesu traženja likvidnosti cijena Ethereuma mogla doseći 2000 dolara.

ETH/USDT 1-dnevni grafikon

ETH/USDT 1-dnevni grafikon

Ako cijena Ethereuma odluči porasti, ovo su kratkoročni bikovski izgledi, koji rade na Steamu. Ovo gledište će se promijeniti ako se bikovi Bitcoina snažno vrate. U takvoj situaciji, ETH bi mogao nastaviti rasti.

S druge strane, ako cijena Ethereuma padne ispod 200-dnevnog eksponencijalnog pomičnog prosjeka (EMA), to bi potvrdilo početak silaznog trenda. Takav bi razvoj otvorio put prodavačima da preuzmu kontrolu nad ETH-om i spuste ga na spoj 50-dnevne i 100-dnevne EMA na 1361 USD.Source link

Leave a Comment