Kratkoročni dobici Ethereuma su nestali: mogu li bikovi spriječiti daljnji pad?


Izjava o odricanju od odgovornosti: pružene informacije ne predstavljaju financijske, investicijske, trgovačke ili druge vrste savjeta i samo su mišljenje autora.

  • Slabe osnove za ETH mogle bi odgoditi preokret spot cijene.
  • Kratkoročne zarade vlasnika Ethereuma mogle bi se smanjiti.

Ethereum [ETH] Pao je ispod granice od 1600 dolara nakon Bitcoina [BTC] Okrug je izgubio 23 tisuće dolara. BTC je oštro pao 24. siječnja, spustivši se ispod 22,5 tisuća dolara i povukavši ETH na 1518 dolara.

U vrijeme tiska, ETH se borio da probije iznad 1,560 dolara dok je BTC lebdio ispod razine od 22,800 dolara. Stoga bi BTC-ov gubitak trakcije i brzine mogao gurnuti ETH u kratkoročni raspon prije nego što bikovi pokušaju ciljati zeleno.


Čitati Ethereum [ETH] predvidjeti cijenu 2023-24


ETH je zapeo u rasponu između 1540 i 1560 dolara: Je li moguć proboj više?

Izvor: ETH/USDT na TradingView

ETH se suočio s daljnjim rastom oko 14. siječnja, unatoč znakovima usporavanja zamaha. Akcija cijena isklesala je uzlazni kanal (žuto) u istom razdoblju.

Altcoin se probio ispod kanala, ali je pronašao čvrstu podršku na 1511 USD. Oporavak koji je uslijedio naišao je na odbijenicu na 1678 dolara, nakon čega je uslijedila blaga konsolidacija prije značajnog pada u utorak na područje od 1500 dolara.

Na 12-satnom grafikonu, indeks relativne snage (RSI) ETH-a je bio u padu i bio je na 52, što ukazuje na umjereni bikovski zamah koji je bio blizu neutralne tržišne strukture. Isto tako, neuravnoteženi volumen (OBV) je pao, potkopavajući snažan bikovski zamah kralja tržišta altcoina.

Stoga bi ETH mogao fluktuirati u rasponu od 1540 do 1560 dolara u kratkom roku prije pokušaja ponovnog testiranja regije od 1600 dolara u sljedećih nekoliko dana/tjedana. Osim toga, prelazak na područje od 1.700 USD mogao bi biti moguć ako BTC prijeđe 23.000 USD, posebno ako objava FOMC-a sljedeći tjedan pozitivno uzburka tržišta.

Međutim, pad ispod 1511 USD poništit će gornju pristranost. Ovaj pad bi mogao dovesti do stabilizacije ETH na 1471 USD.

ETH je zabilježio kratkoročno povećanje, dok su dobici pali za više od 10%.

Izvor: Santiment


Je li vaš novčanik zelen? skenirati ETH kalkulator profita


Prema Santimentu, bilanca toka razmjene u ETH je negativna u vrijeme pisanja. Odljevi ETH pokazuju više od razmjena, što ukazuje na kratkoročno povećanje u vrijeme tiska.

Međutim, stagnirajući aktivni naslovi u posljednja 24 sata pokazuju da je obujam trgovanja ostao nepromijenjen, potkopavajući snažan preokret cijene. Stoga bi kratkoročna akumulacija i stagnirajući obujam trgovanja mogli prisiliti ETH da konsolidira cijenu u rasponu od 1540 do 1560 dolara u sljedećih nekoliko sati.Source link

Leave a Comment