Kripto je možda u kućici za pse, ali Meme valuta na temu psa nije


Više od 41% od početka godine, valuta memea shiba inu (siva -0,94%) Ulagači u kriptovalute bili su iznenađeni i oduševljeni ove godine nakon toliko propasti i mračnjaštva u 2022. I nisu samo mali maloprodajni ulagači ti koji uskaču u Shiba Inu ovaj mjesec – duboko ukorijenjeni ulagači u kriptovalute poznati kao “kitovi” čine Shiba Inu jedno je od najtoplijih njihovih posjeda.

Na temelju sve pompe i nagađanja, sasvim je prirodno zapitati se: Je li Shiba Inu stvaran? Ili ulagači samo pokušavaju nadoknaditi svoje goleme gubitke u kriptovaluti od prošle godine što je brže moguće u 2023.?

Dok je Shiba Inu nekoć bio poznat po memu koji je nudio malo ili nimalo koristi, ulagači kažu da je sada drugačije kada se Shiba Inu priprema pokrenuti veliku novu nadogradnju koja bi mogla sve promijeniti. Kopajmo dublje.

Lansiranje Shapariuma

Lansiranje koje investitori predlažu je Shibarium, novi blockchain sloja dva koji će poboljšati brzinu i skalabilnost Shiba Inua. Ako sve bude išlo po planu, nova nadogradnja smanjit će troškove svake transakcije koja uključuje Shiba Inu, ukloniti uska grla i olakšati obradu novih transakcija. Kako Shiba Inu ulazi dublje u igranje, Web3 i metaverzum, programeri kažu da će ova poboljšana brzina i skalabilnost biti ključni.

Shiba Inu pas.

Izvor slike: Getty Images.

Ali veliko upozorenje je da je nadolazeće lansiranje samo testna mreža, a ne konačni proizvod. Drugim riječima, ulagači će morati čekati mnogo dulje da postojeći Shiba Inu ekosustav ima koristi od nadogradnje brzine ili skalabilnosti.

samo mi Ethereum Pokrenuo sam testnu mrežu prije nego što sam nastavio s The Mergeom prošle godine, Shiba Inu moraju testirati sve prije nego što krenu uživo. Iako neki analitičari kriptovaluta kažu da očekuju skok od nevjerojatnih 75% nakon lansiranja Shibariuma, važno je ne očekivati ​​previše od vrata.

Što je sa brzinom sagorijevanja?

Shibarium bi trebao sadržavati i mehanizam za spaljivanje novčića. Kada se kovanice spale, šalju se u neupotrebljiv kripto novčanik i tako uklanjaju iz optjecaja. Teoretski, nakon što Shibarium počne raditi, svaka transakcija napravljena na ovoj blockchain mreži sagorjet će određenu količinu Shiba Inua.

Ovo je vrlo važno jer je Shiba Inu stopa sagorijevanja najvažnija metrika za razumijevanje kako se token vrednuje. Trenutačno Shiba Inu pati od gotovo nezamislive cirkulirajuće zalihe od 549 trilijuna kovanica. Za usporedbu, bitcoin Ima fiksnu najveću zalihu od 21 milijun kovanica.

Ogroman rast Shiba Inua na tržištu glavni je razlog zašto se njime trguje za samo 0,00001207 USD. S obzirom na trenutnu tržišnu kapitalizaciju od 6,6 milijardi dolara, Shiba Inu bi trebao smanjiti cirkulirajuću opskrbu za više od 99% kako bi trgovao za samo 1 dolar.

Ovdje se radi samo o osnovnoj matematici, što je razlog zašto su članovi Shiba Inu ekosustava toliko opsjednuti brzinom izgaranja. Što je brže sagorijevanje, to je veća cijena. Ukratko, ulagači će vidjeti kako cijene rastu brže što brže Shiba Inu može spaliti svoje kovanice.

Evo o čemu je riječ: u svom pregledu lansiranja Shibariuma, programeri nisu posebno spomenuli brzinu snimanja. Oni jednostavno potvrđuju da će doći do spaljivanja nekih novčića, ali poručuju programerima da “ostaju s nama” kako bi vidjeli koliki je to iznos.

Ovo je veliki detalj koji treba ispuniti. Da biste procijenili Shiba Inu, morate znati ovaj broj.

Više od meme novčića

Moram pozdraviti Shiba Inu što pokušava postati više valuta memea. Od svih memeova na temu pasa, Shiba Inu se definitivno izdvaja iz gomile. Ako se Shibarium pokrene kako je planirano, Shiba Inu bi konačno mogao biti spreman za prijelaz iz samo tokena izgrađenog na Ethereum blockchainu u puno više od punog blockchaina koji može napraviti senzaciju u igrama, Web3 i metaverzumu.

Međutim, i dalje sam duboko skeptičan u vezi s dugoročnim izgledima bilo kojeg meme novčića. To je osobito slučaj za Shiba Inu, koji je pao za 86% u odnosu na svoju najveću vrijednost svih vremena od 0,000088 USD.

Cijena je ove godine naglo porasla zbog glasina o najavljenom lansiranju nedovršenog proizvoda. Ako to nije definicija “špekulativne pjene”, ne znam što jest.

Dominic Basolto drži pozicije u Bitcoinu i Ethereumu. The Motley Fool ima i preporučuje objave o Bitcoinu i Ethereumu. The Motley Fool ima politiku otkrivanja podataka.Source link

Leave a Comment