Kripto pothvati mogli bi preuzeti papire od TradFi-ja: Raj Chowdhury


šifriranje Projektima je teško prikupiti kapital za svoje nadolazeće projekte. Čelnik PayBita predlaže integraciju standardizacije u stilu TradFi-ja.

Palo Alto, Kalifornija.I 25. siječnja 2023 /PRNewswire-PRWeb/ – Investitori se boje kriptovaluta. neuspjeli DeFi projekti, stablecoin Neuspjeh i bankrot FTX-a i Celsiusa – Nekoliko je čimbenika pridonijelo postojanju ovog straha šifriranje Smanjenje krvoprolića općenito šifriranje tržišnu vrijednost za više od polovine. Izvršni direktor PayBita Raj Chaudhary izrazio je optimizam u pogledu budućnosti, ali je dodao da šifriranje Projekti moraju poboljšati transparentnost i implementirati strože sigurnosne protokole paralelne s TradFi-jem kako bi ih dugoročno održali.

Usred okolnih globalnih prosvjeda šifriranje Uredbom, japanski financijski regulatori istaknuli su da je glavni uzrok problema nedostatak šifriranje Propisi, unutarnja kontrola i neprikladno upravljanje. odbiti ideju šifriranjeTemeljna tehnologija ima bilo kakvu ulogu, pozvali su globalne regulatore da se pozabave time šifriranje Na isti način kao i tradicionalni bankarski i financijski sustavi, uz stroži nadzor.

Predsjednik PayBita potvrđuje, “šifriranje Projekti moraju uvjeriti svoje klijente u odgovornost, redovita ažuriranja, rutinske revizije i transparentna izvediva rješenja. “

Chowdhury je predložio moguće načine za poboljšanje povjerenja kupaca u popis šifriranje projekti. Njegove preporuke uključuju pokretanje pametnog decentraliziranog sustava osiguranja temeljenog na ugovorima za izdavanje plaćanja u korist pogođenih strana, slično tradicionalnim sustavima financiranja. Poboljšanje pristupačnosti i korisničkog iskustva DeFi projekata također će povećati sigurnost sredstava korisnika.

šifriranje Menadžeri to moraju razumjeti šifriranje Arhitektura nije dizajnirana za rad s djelomičnim rezervama poput tradicionalnih banaka i one se moraju ponašati u skladu s tim”, rekao je Chaudhary, koji je ranije kritizirao bivšeg šefa FTX-a. Sam Bankman Fried Za grubo loše upravljanje imovinom investitora.

Burza digitalne imovine PayBito, kojom upravlja Chowdhury, ima sjedište u Sjedinjenim Državama. I dalje je vodeći u izvješćima o tehničkim istraživanjima kao bijela oznaka šifriranje Pružatelj usluga razmjene, koji je ponudio rješenja u više od 26 zemalja. Tvrtka je pokrenula svoje inovacije kako bi dodatno normalizirala pristup šifriranje Poslovne usluge s prvom bijelom oznakom na svijetu šifriranje Brokerska platforma.

šifriranjeNjegov brzi uspon do glavne važnosti moguć je zahvaljujući tehnologiji koja postavlja nove standarde u transparentnosti, vidljivosti u stvarnom vremenu i optimizaciji poslovnih procesa. Međutim, ključno je stvoriti sigurno jamstvo za zaštitu imovine investitora, što se može postići upijanjem nekih ciljeva TradFi-ja.

O Raj Chowdhuryju:
Raj Chaudhary je generalni direktor tvrtki HashCash Consultants i Paybito. Raj je bio pionir implementacije prvog financiranja trgovine i međubankarskog prijenosa Blockchain tehnologije između dviju najvećih svjetskih banaka. Raj je istaknuti glas na Blockchainu Kriptovaluta prostora i aktivno surađivati ​​s kreatorima politika u ovom području. Suradnik je časopisa Economic Times, Business World i CNNMoney te savjetuje lidere u industriji o usvajanju Blockchaina. Član je Asha Silicijske doline, neprofitne organizacije posvećene obrazovanju djece u zemljama u razvoju. Autor knjige The Dark Secret of the Silicon Valley, Raj je blockchain investitor i Kriptovaluta Korporativni i aktivni član dobrotvorne zajednice.

Veza s medijima

Coleen Facete, Hashcash Digest, +14159662907, coleen@hashcashdigest.info

Izvor PayBitoSource link

Leave a Comment