Kripto projekt Metaverse Crypto se penje više od 100% u tjedan dana kako prelazi na Polygon Network (MATIC)


Kriptoprojekt virtualnog svijeta uvelike nadmašuje tržišta digitalne imovine upravo u trenutku kada prelazi na Ethereum (ETH) sloj-2 Polygon (MATIC).

OrbCity (ORB) je decentralizirani virtualni svijet u kojem korisnici mogu istraživati ​​i kontrolirati vlastite gradove koristeći više tokena i NFT-ova (nezamjenjivih tokena).

Četvrti u većim gradovima kao što su Zurich, Cape Town i Bangkok mogu se kupiti na Opensea NFT Marketu. U vrijeme pisanja ovog teksta, četvrti OrbCity u San Franciscu posljednji je put prodan za 15 ETH, otprilike 24.000 dolara.

Prema OrbCityju, projekt je partner s nekoliko industrijskih teškaša, uključujući Animoca Brands, OKX i Huobi.

OrbCity je izvorno izgrađen na Klaytn (KLAY) blockchainu, javnoj mreži dizajniranoj za metaverzum, igre i kreatorsku ekonomiju, a sada se preselio u Polygon. Prema projektu, vlasnici ORB-a, izvornog tokena OrbCityja, već su migrirali na Ethereum rješenje za skaliranje.

Sandeep Nailwal, suosnivač, Polygon, dali OrbCity je uzvik na Twitteru za svojih 238.000 sljedbenika.

OrbCity je migrirao u Polygon.

Dobrodošli u fam!

Poligon je neizbježan! “

U vrijeme pisanja ovog teksta, ORB je porastao za 300% od godine do datuma, i 100% u proteklih sedam dana kako tržišta reagiraju na Polygonovo preokretanje.

ORB ima tržišnu kapitalizaciju od 174 milijuna dolara i trenutno se trguje za 0,18 dolara.

Ne propustite – prijavite se da biste primali šifrirana upozorenja e-poštom izravno u svoju pristiglu poštu

Provjerite akcijsku cijenu

Prati nas CvrkutI Facebook i Telegram

Surfajte dnevnim hodl miksom

Pogledajte najnovije naslove vijesti

& nbsp

Odricanje od odgovornosti: Mišljenja izražena na The Daily Hodl nisu savjeti za ulaganje. Ulagači bi trebali dobro proučiti prije bilo kakvog visokorizičnog ulaganja u bitcoin, kriptovalutu ili digitalnu imovinu. Imajte na umu da su vaši prijenosi i trgovine na vlastitu odgovornost, a svi gubici koje možete pretrpjeti su vaša odgovornost. The Daily Hodl ne preporučuje kupnju ili prodaju bilo koje kriptovalute ili digitalne imovine, niti je The Daily Hodl investicijski savjetnik. Imajte na umu da se The Daily Hodl bavi affiliate marketingom.

Istaknuta slika: Shutterstock / Vadim Sadovski / Sensvector / Voar CC

Source link

Leave a Comment