Kupite Le Creusetovu Wide Cast Dutch Oven sada za nevjerojatnih 130 USD popusta


Ove proizvode odabiremo neovisno – ako kupujete putem jedne od naših poveznica, možemo zaraditi proviziju. Sve cijene bile su točne u trenutku objave.

Na kraju dugog radnog dana može se činiti zastrašujućim zadatkom sastaviti popis stvari koje treba ponijeti, ustati s kauča i pripremiti hranjivi domaći obrok u vlastitoj kuhinji. Ali, ako sada ne prekinete krug, riskirate ostati u nezadovoljavajućoj kolotečini večera u mikrovalnoj pećnici i bezkalorijskih zalogaja kasnije tijekom noći. No, shvaćam — onima koji nisu najbolji kuhari može biti teško znati odakle početi. Govorim o tome gdje početi tražiti recepte i odakle početi u smislu koje posuđe kupiti, ali glavni zaključak ovdje je da Imaš Počnimo negdje. A nema boljeg rješenja od ulaganja u dobru nizozemsku pećnicu, naime Le Creuset Classic Wide Oven. Ne samo da je ovo savršeni komad posuđa za kuhanje kod kuće, već je sada na rasprodaji za samo 210 USD. To je potpuno 130 dolara Isključivanje originalna cijena! Osim toga, ako cijenu lonca podijelite s brojem koliko ćete ga puta upotrijebiti, pa, praktički ništa.

Razlog zašto preporučujemo ovu prostranu pećnicu je taj što su nizozemske pećnice općenito izvrsne za pripremu jednostavnih, ali ukusnih jela bez puno truda s vaše strane. Ne morate čak ni guglati recept ili napraviti određeni popis sastojaka. Umjesto toga, jednostavno dodajte proteine ​​ili povrće koje već imate u hladnjaku, začinite omiljenim začinima i stavite lonac u pećnicu. Nema potrebe stajati iznad štednjaka ili miješati! Kupci se ne mogu zasititi ovog komada bez muke i sigurno će se sada brže rasprodati s ovim nestvarnim popustom. “Apsolutno volim kuhati, a pravo posuđe čini to izvrsnim iskustvom”, piše recenzent Le Creuseta. “Uvijek sam želio imati ovo, ali sam se bojao potrošiti toliko novca. Nakon što sam kupio svoj prvi, bio sam zabrinut.”

I vi ćete se brzo navući zahvaljujući emajliranom materijalu od lijevanog željeza, koji brzo i ravnomjerno raspoređuje toplinu i održava vašu hranu toplom dugo nakon što ste je izvadili iz pećnice. Čišćenje će također biti lako jer se svi ostaci hrane podignu odmah s neljepljive površine bez potrebe za ribanjem. I dok je Le Creusetova prepoznatljiva nizozemska pećnica od 5,5 litara izvrsna za manje obiteljske večere, široka verzija lako će nahraniti cijelu večeru (ili samo vas cijeli tjedan). Njegov promjer od 9 inča znači da sadržaj neće biti prenatrpan, a kao rezultat ćete dobiti savršeno zapečeno meso i povrće. Bilo da ste raspoloženi za pečenu tjesteninu, sezonski gulaš ili posudu za pitu, ova prostrana pećnica je komad za kojim morate posegnuti.

Source link

Leave a Comment