Leo AR lansira svoju prvu 3D AR NFT kolekciju


Austin, Texas – (radna žica) – Leo AR, vodeća aplikacija proširene stvarnosti namijenjena potrošačima koja koristi AR tehnologiju i Web3 zajednicu, predstavlja novi dodatak svojoj platformi: 3D NFT komplete pod nazivom “Leo 3D Lions for AR”. Leo AR će integrirati NFT tržište unutar aplikacije gdje korisnici mogu pregledavati i kupovati 3D NFT-ove, kao i koristiti ih u Leo AR aplikaciji.

Kako Metaverse i Web3 tehnologije nastavljaju rasti, Leo AR planira koristiti svoju tehnologiju proširene stvarnosti kako bi kolekcionarima NFT-a omogućio kupnju 3D NFT-ova te postavljanje i snimanje NFT-ova u stvarnom svijetu. Osim toga, Leo AR kolekcionarima NFT-a nudi novi način kupnje 3D NFT-ova na mobitelu, pregledavanja njihovih kupnji i dijeljenja svojih kupnji putem aplikacije Leo AR.

Osim toga, Leo AR omogućuje kolekcionarima NFT-a da jednostavno učitaju NFT-ove (2D ili 3D) u Leo AR, smjeste ih u AR okvir te ih postave i snime u stvarnom svijetu (na primjer, u vašoj dnevnoj sobi ili spavaćoj sobi, na zidovima ili na stol). Objavljivanjem svojih ekskluzivnih kolekcija 3D NFT-ova, kolekcionari mogu trenutno kupovati, postavljati, komunicirati s njima, snimati i dijeliti NFT-ove unutar Leo AR-a.

Leo AR je uzbuđen što donosi više magije u ruke ljudi putem proširene stvarnosti i 3D NFT zajednice. 3D NFT-ovi su prirodna evolucija NFT tržišta dok kolekcionari pronalaze nove načine za korištenje NFT-a u stvarnom svijetu. Imamo talentiranu grupu inženjera i umjetnici koji vide svijet u kojem će kompleti pomoći da 3D NFT-ovi ponude umjetničkiji i zabavniji način da izrazimo bilo koji svijet u kojem želimo živjeti,” kaže Dana Loberg, osnivačica i izvršna direktorica Leo AR-a.

Leo AR će nastaviti razvijati vlastitu biblioteku 3D NFT skupova, omogućujući 3D NFT-ove da se koriste u aplikacijama proširene stvarnosti i drugim platformama u budućnosti.

O Leu AR

Leo AR je prva komunikacijska platforma proširene stvarnosti koja svakome daje mogućnost da obogati svijet oko sebe realističnim 3D i 4D pokretnim objektima i fotometrijom. Leo AR jedna je od vodećih AR aplikacija namijenjenih potrošačima današnjice, koja korisnicima omogućuje trenutačnu izmjenu okoline odabirom iz ogromne biblioteke fotorealističnih 3D objekata i interakcijom s novim svijetom oko sebe. Pratite Leo AR na Twitteru na leoarappili Instagram leoarapp, a za više informacija posjetite https://leoapp.com.

Source link

Leave a Comment