Lido Protocol otkriva planove za značajku povlačenja prije Ethereumovog Shanghai Hard Forka – Defi Bitcoin News


Dok se Ethereum zajednica priprema za nadolazeći Shanghai Hard Fork u ožujku, razvojni tim projekta Lido otkrio je planove za stvaranje značajke povlačenja unutar protokola. Lido tim traži povratne informacije zajednice o prijedlogu koji bi omogućio povlačenja nakon završetka nadogradnje Shanghai.

Lido dominira izazovnom ekonomijom s ukupnom vrijednošću koja se zatvorila na 7,9 milijardi dolara, tim se sprema za izvlačenje u Šangaju

U trenutku pisanja ovog članka, Lido protokol za decentralizirane financije (defi) Liquid najpopularniji je izazovni protokol danas, u smislu Total Value Locked (TVL). Statistika s defillama.com pokazuje da Lidov TVL od 7,92 milijarde dolara dominira nad TVL-om od 46,56 milijardi dolara koji se danas drži za oko 17,01%.

Lido je najveći posjednik akumuliranog etera budući da protokol upravlja oko 29% akumulirane zalihe etera. Lidov ethereum token izveden iz STETH-a je 13. najveća tržišna procjena u ekonomiji kriptovaluta s vrijednošću od 7,73 milijarde dolara. Štoviše, Lido posjeduje upravljački token pod nazivom lido dao (LDO), koji je imao tržišnu kapitalizaciju od oko 1,96 milijardi dolara 25. siječnja 2023. Dan ranije, razvojni tim Lida objavio je prijedlog u vezi s povlačenjem nakon šangajske nadogradnje.

Lido Protocol otkriva planove za značajku povlačenja prije hard forka Ethereuma u Šangaju
Dijagram rasporeda sankcija za prepolovljavanje Ethereuma navedenih u Lido prijedlogu za povlačenje unutar protokola.

Programeri Ethereuma odlučni su u namjeri da se Shanghai Hard Fork dogodi u ožujku, a glavni fokus je omogućiti povlačenje talaca. “Dizajn koji je predložio Lido u Ethereum Protocol Engineering Teamu rješava ove izazove sa zahtjevima za povlačenje u redu čekanja unutar protokola”, objašnjava Lido tim u svom sažetku Lido krajolika povlačenja. “Proces mora biti asinkroni, zbog asinkrone prirode povlačenja Ethereuma”, dodaju Lido programeri.

Programeri Lida navode da će postojati različiti načini povlačenja uključujući značajku “turbo” i značajku “bunker”. Za revizore koji krše pravila bit će predviđeno više kazni i otkaza. Sažetak objašnjava kako kosa crta utječe na ispunjenje zahtjeva korisnika za povlačenjem.

“Tražimo povratne informacije od zajednice kako bismo osigurali da naš prijedlog uzima u obzir sva važna razmatranja i kako bismo identificirali sva potencijalna poboljšanja”, navodi Lido tim. “Vaše povratne informacije su neprocjenjive za stvaranje ponude koja je djelotvorna, učinkovita i pravedna prema svim dionicima.”

oznake u ovoj priči

asinkroni, zajednica, povratne informacije zajednice, ekonomija kriptovaluta, DeFi, defillama.com, mainstream Defillama protokol, učinkovito, učinkovito, Ethereum, Ethereum programeri, Ethereum povlačenja, pošteno, povratne informacije, fokus, kod upravljanja, zahtjevi za povlačenje unutar protokola, LDO, Lido , lido Dao, Lido Defi, Lido protokol, Lido staking, Lido tim, Liquid staking, tržišna kapitalizacija, kazne, prijedlog, protokol, red čekanja, šangajski hard fork, raskid, ethereum, dionici, STETH, ukupna vrijednost zaključana, Zahtjev za povlačenje korisničkog ispunjenja , Validatori, značajka povlačenja, povlačenje

Što mislite o Lidovom prijedlogu za zahtjeve za povlačenje unutar protokola i nadolazećem Shanghai Hard Forku? Mislite li da će ova značajka imati značajan utjecaj na tržište kriptovaluta? Podijelite svoje mišljenje u komentarima ispod.

Jimmy Redman

Jamie Redman je direktor vijesti u Bitcoin.com News te financijski i tehnološki novinar sa Floride. Redman je aktivan član zajednice kriptovaluta od 2011. Gaji strast prema Bitcoinu, otvorenom kodu i decentraliziranim aplikacijama. Od rujna 2015. Redman je napisao više od 6000 članaka za Bitcoin.com News o disruptivnim protokolima koji se pojavljuju danas.
Zasluge za slike: shutterstock, pixabay, wikicommons

Ne dajući mišljenje: Ovaj je članak samo u informativne svrhe. To nije izravna ponuda ili traženje ponude za kupnju ili prodaju, niti preporuka ili potvrda bilo kojeg proizvoda, usluge ili tvrtke. Bitcoin.com ne pruža investicijske, porezne, pravne ili računovodstvene savjete. Ni Tvrtka ni autor neće biti odgovorni, izravno ili neizravno, za bilo kakvu štetu ili gubitak uzrokovan ili navodno uzrokovan korištenjem ili oslanjanjem na bilo koji sadržaj, robu ili usluge spomenute u ovom članku ili u vezi s njima.

Source link

Leave a Comment