Linker Coin (LNC) porastao je za 32%, nadmašivši tržište kriptovaluta u ponedjeljak


Linker Coin (LNC) bio je relativno nestabilniji od tržišta kriptovaluta prema nedavnoj analizi tržišta. Do sada u ponedjeljak, kriptovaluta je dodala 32% na 0,03885558591 USD.

volatilnost - 82
Investitori Linker Coin daje rang volatilnosti 82. Saznajte što to znači za vas i dobijte ostale ocjene na Linker Coinu!

vrlo hirovit

Investitori Linker Coin daje vrlo nestabilnu ocjenu od 82, što ga svrstava u 18% najboljih kriptovaluta na tržištu.

Ova mjera volatilnosti uzima u obzir to što znači da je poredak reprezentativan za nedavne trendove i da na njega ne utječe previše iznenadni skok – ili dva – volatilnosti. Visoko očitanje volatilnosti za LNC upareno je s niskim očitanjem na ljestvici rizik/nagrada, što znači da token ima relativno velike oscilacije cijena i da je dobro zaštićen od manipulacije cijenama.

Cijena Linker Coina trguje se iznad razine otpora. Uz podršku blizu 0,0259122674328152 dolara i otpor na 0,0359279562693897 dolara. To ostavlja Linker coin izvan raspona i potencijalno u nestabilnoj poziciji ako porast zastane.

Što je token?

Tokeni su digitalna imovina koja postoji u blockchainu druge kriptovalute.

ostanite informirani

Pretplatite se na naš dnevni bilten za jutarnja ažuriranja i nikada ne propustite nijednu vijest, tržišna kretanja koja trebate znati i više.

Hvala na registraciji! Spremni ste za primanje biltena Morning UpdateSource link

Leave a Comment