Listen & Earn omogućuje Bitcoin plaćanja podcast platformama i slušateljima


Kripto je tijekom godina imao koristi u mnogim industrijama kako bi korisnicima omogućio jedinstvenu mogućnost unovčavanja svojih radnji u malim razmjerima. Play-to-win igre, zajedno s profitiranjem od streaminga glazbe, bile su pioniri ove vrste integracije kodiranja.

Dana 24. siječnja, Fountain, platforma za strujanje vrijednosti za vrijednost, najavila je novo partnerstvo sa ZEBEDEE, tvrtkom za financijske usluge koja pomaže u unovčavanju igara i aplikacija, kako bi omogućila mikroplaćanja bitcoinom (BTC) za slušatelje podcasta.

Oscar Merry, osnivač i izvršni direktor Fountaina, nazvao je mogućnost slušanja podcasta i primanja za to moćnom kombinacijom i budućnošću stvaranja sadržaja.

“Za nekoliko godina gledat ćemo plaćene pretplate na sadržajne platforme koje nemaju nikakve veze s tim koliko zapravo koristimo te platforme i smijat ćemo se koliko su osnovne i neučinkovite.”

Uz to, partnerstvom sa ZEBEDEE, korisnici ne moraju znati ništa o kriptovalutama da bi iskoristili prednosti integracije debitnih i kreditnih kartica.

Izvršni direktor je za Cointelegraph rekao da se posebnim korištenjem Bitcoin Lightning mreže mogu programirati trenutna, neovlaštena plaćanja s niskim naknadama koja rade unutar aplikacije Fountain i drugih otvorenih RSS standarda.

Povezano: Ulazak u novu eru Web3 igranja stvaranjem održivog Play-to-Earn

Prema Meri, ovaj razvoj povezuje “fragmentiranu industriju strujanja” koja trenutno djeluje preko mnogih asinkronih aplikacija i pružatelja usluga hostinga.

U nastavku je naglasio da svaka minuta provedena u gledanju oglasa i konzumiranju ili stvaranju sadržaja povećava vrijednost platforme.

“Zašto ne biste sudjelovali u financijskom rastu vrijednosti koju stvarate na platformi?”

Kako programeri nastavljaju davati prednost korisnosti u novim protokolima, usvajanje novih tehnologija postaje gotovo neprimjetno. Nedavno je inicijativa “Party to Earn” usmjerena na industriju elektroničke glazbe kako bi stvorila globalnu valutu među posjetiteljima festivala, klubovima i obožavateljima.