Lokacije San Antonija za ukusne jastoge ove sezone


Sezona je bljuzgavica, svi! Bilo da se veselite festivalima, kuhanju od jastoga sa svim popravljačima ili mjestima gdje možete brzo zgrabiti pola funte za ručak, San Antonio vas pokriva.

Sezona rakova u Teksasu traje od siječnja do srpnja, tako da imate dovoljno vremena za uživanje, uključujući šesti godišnji Big Texas Fun Crawfish Boil Festival od 3. do 19. ožujka koji se vraća u Retama Park u Selmi. Organizatori su rekli da će svaki aktivni ili umirovljeni vojnik na festivalu dobiti jednu funtu besplatnog jastoga.

Evo lokalnih restorana koji poslužuju jastoge tijekom cijele godine i dodaju ih tijekom duge teksaške sezone:

Rakovi kuhati

Rakovi kuhati

Caroline Broussard/Getty Images/iStockphoto

Lobster Cafe

U kafiću Crawfish možete pronaći mnoštvo klasičnih Cajun opcija, uključujući mud bugove u predjelima i cjelovitim jelima, poširanim i klasično pakiranim, ali i u jastozima, kruhu sa sirom, Cajun prženoj riži i rakovima te zdjelicama s rezancima s češnjakom. Restoran nudi i druge opcije morskih plodova poput kamenica, rakova, iverka, soma, jastoga i škampa, kao i pilećih krilaca.

potražite ga: 12485 West I-10, Suite 108, San Antonio, TX 78230

Pinch kuća kuha

Pinch Boil House poslužuje jela nadahnuta jugoistočnom Azijom koja uključuju svježeg jastoga kada je sezona kuhanja kukaca. Na jelovniku su i riža i druga jela od morskih plodova koja se kuhaju tijekom cijele godine.

potražite ga: 5130 Broadway, San Antonio, TX 78209

Začinjeni Cajun rakovi u LA Crawfishu kuhaju se s kukuruzom, krumpirom i andouille kobasicom.

Začinjeni Cajun rakovi u LA Crawfishu kuhaju se s kukuruzom, krumpirom i andouille kobasicom.

Mike Souter / osoblje

LA jastogSource link

Leave a Comment