L’Orealov brend šminke NYX pokreće DAO i Ethereum NFT za redefiniranje ljepote


NYX Professional Makeup pokreće online “inkubator ljepote” u DAO imenovani klancii 1000 Ethereum NFT-ovi Brend u vlasništvu L’Oréala u četvrtak je lansirao “FKWME Pass”.

klanciProglašen “strašnim”, ima za cilj postaviti presedan za “kakva će ljepota biti u metaverzumu i voditi kulturološki razgovor u vezi s vrijednostima različitosti, inkluzivnosti i pristupačnosti”, navodi DAO. papirili tehničko objašnjenje.

DAO je prvi put najavljen prošlog lipnja, ali se konačno pokreće u bliskoj budućnosti s istom vizijom. FKWME NFT kartice bit će puštene u javnost 1. veljače, po cijeni od 0,19 ETH — oko 290 USD svaka u ovom trenutku.

U izjavi, predsjednik globalne robne marke NYX Jan Goffredo rekao je da je GORJS stvoren kako bi osvijetlio “3D kreatore” i pružio im “put do uspjeha unutar Web 3 ekološki sustav.”

Goffredo vidi digitalni “make-up” dizajn radikalno drugačijim od onoga što je moguće u fizičkoj kozmetici, jer kreatori mogu ići dalje od nadrealnih elemenata koji prkose zakonima fizike.

“Od izvanzemaljske staklene kože do oblikovanja početnih trepavica, šminka i digitalna mašta isprepliću se na aspirativni, pristupačan način”, rekao je Goffredo. Dešifrirati E-poštom. “U jednom slučaju, trepavice bi mogle biti složene u višeslojnu bazu aplikacija za uljepšavanje; u Web3 bi mogle dramatično plamtjeti u plamenu realizma koji izaziva gledatelja da sanja.”

Stoga je NYX-ov DAO korak dalje od fizičke drogerijske kozmetike – istraživanje o tome što šminka znači u digitalnom dobu Bogovi i nadimak.

“Vjerujemo da će nova generacija kreatora Web3 pomoći redefinirati ljepotu”, rekao je Goffredo. Dešifrirati.

Čini se da je ovaj potez Web3 također odmak od tradicionalne prehrane NYX beauty influencerica Sadržajkoji se obično sastoji od slika pametnih telefona kreatora koji se šminkaju i koje se dijele na Web2 platformama društvenih medija kao što su TikTok, Twitter i YouTube.

Na pitanje kako se NYX-ov DAO i NFT uklapaju u demografiju brenda, Goffredo je rekao da je NYX uvijek bio “pionir u digitalnoj umjetnosti i ambiciji”. Goffredo je također rekao da NYX ima povijest podrške “perspektivnim šminkerima” i “mladim inovatorima” u industriji ljepote.

Unatoč padu na NFT tržištu u posljednjih nekoliko mjeseci, Goffredo vjeruje da će GORJS i dalje moći ostvariti svoju ambicioznu viziju.

Članovi Ethereuma koristit će neprenosivi DAO GORJS Simboli sudaca– S maksimalnom ukupnom ponudom od 100 milijuna – kao glasački čip za mnoge DAO prijedloge i projekte. DAO, ili decentralizirana autonomna organizacija, skupina je entuzijasta kriptovaluta koji pokušavaju kolektivno upravljati združenim resursima koristeći glasovne tokene zajednice.

U idealnoj DAO strukturi niti jedan entitet nema svu moć, a zajednica je u stanju izvršiti zajednički cilj ili misiju — bilo da se radi o podršci protokola, udruživanju vrijedne imovine, itd. — koristeći više egalitarni, a ne odozgo prema dolje struktura moći.

Foto: GORGJS DAO.

Članovi DAO-a mogu zaraditiduhovnoGORJS tokene na nekoliko načina, uključujući kupnju a FKWME propusnica NFT (izgovara se “jebi me”). Ako je token “vezan duhom”, to znači da je neprenosiv i da se ne može prenijeti iz novčanika vlasnika.

rekao je Goffredo Dešifrirati Naziv FKWME odabran je jer je to “neformalna fraza koja se koristi kada želite da drugi dijele istu viziju kao i vi: da vam se pridruže, povežu s vama i uživaju u vama na društvenoj razini.”

NFT automatski daje svom posjedniku dnevni povrat GORJS tokena, a također omogućuje vlasniku da navede buduće NFT airdropove i ekskluzivne buduće prodaje. DAO će također ponuditi instrument NFT, omogućujući članovima stvaranje vlastite umjetnosti putem njegove stranice.

Među osnivačima GORJS-a su Goffredo iz NYX-a, globalni potpredsjednik NYX-a za globalnu digitalnu i e-trgovinu Matthieu Guerin i tri druga rukovoditelja NYX-a. Svaki direktor NYX-a držat će 2% ukupne ponude tokena pri lansiranju.

DAO također ima niz rukovoditelja usmjerenih na Web3 u svom savjetničkom timu, uključujući suosnivača Sandboxa Sebastiena Borgeta, osnivača Ready Player Me Timmua Tokea, voditelja Polygon Labs Metaverse Briana Trunzoa i Amber Ward, izvršnu direktoricu kreativne agencije Invisible North.

Odlučio sam se pridružiti kao ja [an] Borgett je rekao: Dešifrirati u poruci. “Mislim da su dizajnirali DAO sustav koji stvarno koristi digitalnim talentima, kreatorima i umjetnicima.”

rekao je Ward Dešifrirati Taj NYX nijeNe pokušava nužno ciljati svoju maloprodajnu bazu kupaca kroz svoje Web3 napore.

Primarna demografska skupina GORJS-a su Web3 domaći kreatori i digitalni umjetnici,Ward je rekao u pismu. Ovo je dugotrajna niša igra.

Bijela knjiga DAO-a sugerira da bi moglo biti u velikom iskušenju da se “preporuče umjetnici” za razvoj zajednice, nagrađujući one koji su uspješni u dovođenju svojih kreativnih prijatelja u DAO s GORJS tokenima.

Iako bi se ovo moglo protumačiti kao neka vrsta multi-level marketing (MLM) sheme, čini se da to ovdje nije slučaj jer se GORJS tokeni ne mogu pretvoriti u pravi novac. Više preporuka neće članovima dati novac direktnoali može dovesti do veće individualne snage u DAO-u.

the papir Također izričito navodi da GORJS tokeni nisu “ulaganje” i “ni na koji način se tokeni ne mogu zamijeniti za bilo koju L’Oréalovu dionicu, vrijednosni papir ili valutu”.

rekao je Burgett Dešifrirati Da mistična priroda tokena GORJS razrješava ono što bi inače dovelo do spekulacija o tokenu upravljanja, što imaju osnivači kripto-energije poput Vitalika Buterina iz Ethereuma zanemarivanje posljednjih mjeseci.

“Upravljanje doista ima za cilj biti pokretač preporuka nadograđujući se na to [soulbound tokens] Ne može se prodati i stoga nema rizika da postane financijski instrument.

NYX-ov zalazak u Web3 usklađen je s fascinacijom matične tvrtke L’Oréal kriptovalutom. L’Oréal je već uključen u posao izgradnje digitalne zajednice i metaverse, nakon što je uložio u startup metaverse Digitalno selo Kroz ogranak rizičnog kapitala, Bold. Također nije iznenađenje da NYX ulazi u Web3, s obzirom na L’Oréal 17 prijava zaštitnih znakova Prošle je godine podnio zahtjev za korištenje NFT-ova i blockchaina za svoje brendove, uključujući NYX, Kiehl’s i Urban Decay.

Kako NYX napreduje sa svojim Web3 planovima, ostaje nejasno hoće li prosječni kupac NYX-a biti zainteresiran za kriptovalutu — ili će NYX-ov Web3 svemir dobiti potpuno novu demografiju korisnika.

Napomena urednika: Ovaj je članak ažuriran nakon objavljivanja kako bi se ispravio popis projektnih savjetnika nakon izmjene materijala za najavu u posljednji trenutak.

Ostanite u tijeku s novostima o kriptovalutama i svakodnevno primajte ažuriranja u svoju pristiglu poštu.

Source link

Leave a Comment