Loyalty promiče zdrave obroke uz izazov od 9 USD dnevno


Znakovi Foodtown i Green Way Markets tvrtke Allegiance Retail Services LLC pokrenuli su kampanju kako bi potrošačima koji su umorni od inflacije pokazali kako mogu napraviti tri visokokvalitetna, zdrava obroka s proračunom od samo 9 USD dnevno, što se promovira kao izazov od 9 USD na dan.

Ključna komponenta izazova je njegova dostupnost potrošačima: kampanja nudi dnevne recepte za doručak, ručak i večeru koristeći jedan primarni izvor proteina za taj dan, kao što je piletina ili kobasica. Foodtown se udružio s Kassie Keehn, kuharicom u državnim školama države New York, i dijetetičarkom registriranom za Allegiance Jacqueline Gomes kako bi osmislili obroke, zajedno s korisnim trikovima s hranom za povećanje proračuna za hranu.

[Read more: “Morton Williams Now Part of Allegiance Retail Services”]

“Naše trgovine Foodtown i Green Way Market u lokalnom su vlasništvu i njima upravlja obitelj, pa stoga i jesu Vrlo osjetljiv na to kako trenutna ekonomska situacija utječe na obitelji kojima služe.” Zambo, potpredsjednik i direktor marketinga, Allegiance. “Željeli smo biti u mogućnosti ponuditi visokokvalitetne obroke s malim proračunom koji bi se svidjeli odraslima, ali čak i više nego djeci, koja znaju biti izbirljiva u jelu. Keehn i Gomes svojim su prijedlozima za obrok pogodili najbolje.”

Recepti uključuju sendvič za doručak napravljen od piletine po cijeni od 2,45 USD po porciji, leću i Varivo s kobasicama košta 1,98 dolara po porciji. Najgledaniji online video kampanje do sada je hack za mljevenu govedinu, koji potrošačima pokazuje ne samo kako razvući mljevenu govedinu, već i kako je učiniti mekšom. Hranjivo.

Kampanja koristi pristup od 360 stupnjeva za donošenje riječi do potrošača putem tiskanih tjednih cirkulara; video zapisi na društvenim medijima kao što su YouTube, Facebook i Instagram; promocije u trgovini; i QR kodove tijekom ispisa.

Allegiance sa sjedištem u Iselin, NJ nudi neovisne supermarkete kao što su Foodtown, Freshtown, D’Agostino, Gristedes, Pathmark, LaBella Marketplace, Brooklyn Harvest, Market Fresh, Morton Williams, Big Deal Food Market, Green Way Markets, Shop n Bag with Marketing, oglašavanje, tehnološka i poslovna podrška, kao i puna linija proizvoda privatne robne marke, uključujući Foodtown, Green Way i Rancher’s Legend.Source link

Leave a Comment