Malaika Arora’s Indian Shark Tank Nastavite! Glumica podržava marku deserta prilagođenu ketoterapiji koja je predstavljena u emisiji


Malaika Arora hvali izvedbu svog dečka Arjuna Kapoorsa u Kutteyu
Malaika Arora, jedna od najslavnijih bollywoodskih modnih i fitness entuzijastica, dodala je još jedno pero na svoju kapu. Pjevačica, inače poduzetnica po struci, pridružila se Get-A-Wayju, brendu zdravih slastica, kao investitor i brend ambasador. Robna marka koju je odobrila Malaika poznata je po zdravim desertima koji nemaju dodanog šećera, bogati su proteinima i pogodni su za ketoterapiju.

Malaika Arora podržava marku slatkiša prilagođenu ketohrani

Obzirom da je posebna u pogledu unosa kalorija među ostalim stvarima povezanim sa zdravljem, Malaika je odlučila podržati startup za 2019. godinu. Za one koji ne znaju, startup se također pojavio u 1. sezoni Shark Tank India i osigurao je ulaganje od 1 milijuna rupija od tri investitora – Aman Gupta, Ashneer Grover i Vineeta Singh. Sada se kaže da je marka zatvorila financiranje s oko 2 milijuna dolara biryanija po kilogramu.

Malaika Arora govori o svojoj ljubavi prema slatkišima

Malaika, koja je oduševljena suradnjom, podijelila je svoju ljubav prema slatkišima i objasnila svoju odluku da podrži brend. “Ljudi koji me dobro poznaju znaju da je moja ljubav prema hrani vječna, a dobar desert samo unosi radost u običan dan. Moj trenutni portfelj uključuje fitness, modu, wellness i hranu – većinu stvari koje me nadopunjuju i izražavaju moje strasti.”

Malika je dodala: “Jedino što stvarno cijenim i što bi ovdje bilo zabavno je luksuz da ispečem vlastiti kolač i da ga također imam – tako je zdravo i bez grižnje savjesti! U budućnosti postoje ambiciozni planovi koji će omogućiti desert i ljubitelje fitnessa da uživaju u slasticama bez osjećaja krivnje.” I jedva čekam da se svi dočepaju ručno odabranih slastica i uživaju u njima.”

Sve je u znaku marke koju pokreće Shark Tank India

Startup su osnovali Jash Shah, Bashmi Shah i Jimmy Shah. Tijekom godina dodala je niz slastica bez grižnje savjesti na svoj jelovnik, uključujući sladoledne sendviče, sladolede, niskokalorične klevise i sladolede s visokim sadržajem proteina.Source link

Leave a Comment