Marketing kriptovaluta – Koje će inicijative donijeti više vrijednosti i korisnika u 2023Ako uzmemo u obzir da je vremenski horizont prilično dug, kripto tržište je doživjelo eksponencijalni rast u smislu sofisticiranosti i vrijednosti.

Stručnjaci vjeruju u budućnost blockchain tehnologije i očekuju da će tržište rasti, bez obzira na propise i otpore. Države i institucije također ulaze u ovaj zakon, što će dovesti do porasta masovnog usvajanja.

Pred nama su uzbudljiva vremena za kripto brendove koji se žele istaknuti usred oštre konkurencije. To se najbolje može postići opsežnim planom koji će se svidjeti i tradicionalnim korisnicima i kripto entuzijastima.

Ako želite da vaše marketinške inicijative izdrže test vremena, fokus bi trebao biti na dodavanju vrijednosti cijelom ekosustavu. Koliko god tehnologija bila pokvarena, nitko se neće usuditi ako mu ne prenesete rješenje postojećeg problema.

Evo nekoliko marketinških strategija koje vam mogu pomoći da dodate izvorne korisnike dok gradite autentičnu sliku za svoj kripto projekt.

izgradnja društva

Izgradnja zajednice u prostoru kriptovaluta uključuje privlačenje grupe ljudi koji su strastveni i ulažu u uspjeh vašeg projekta. To se može učiniti putem društvenih medija, foruma, sastanaka i konferencija.

Poticanjem osjećaja zajedništva i stvaranjem prilika za angažman, projekt može pridobiti vjerne sljedbenike koji mogu pomoći u podizanju svijesti i usvajanju.

Osim toga, snažna zajednica može pružiti vrijedne povratne informacije i doprinos razvoju i smjeru projekta. To će stvoriti efekt valova jer će novi korisnici biti željni pridružiti se rastućoj zajednici vođenoj snažnim uvjerenjem.

utjecajni marketing

Utjecajni će i dalje igrati ključnu ulogu u privlačenju publike u kripto prostor kroz misaono vodstvo. Imaju veliku, angažiranu publiku, a njihova podrška određenom kripto projektu može pomoći u izgradnji povjerenja i kredibiliteta kod potencijalnih investitora i korisnika.

Osim toga, utjecajni marketing kriptovalute može izazvati buku i interes za projekt, što dovodi do povećanog obujma trgovanja i tržišne kapitalizacije. Međutim, imajte na umu da ne mogu svi influenceri imati koristi od vašeg cilja.

Morate istražiti i uložiti u nekoga tko ima organske sljedbenike u području vašeg interesa. Ne trči za Schillerom.

Plaćeni oglasi

Oglašavanje putem internetskih medija jedan je od najboljih načina za dosezanje ciljane publike, što može pomoći u povećanju svijesti o vašem kripto brendu, povećanju prometa i stvaranju potencijalnih kupaca. Međutim, važno je znati pravila i propise koji reguliraju kriptoindustriju.

Neke velike platforme zabranile su oglašavanje kriptovaluta zbog regulatornih razloga i zabrinutosti zbog prijevare. Ali imamo oglasne mreže usmjerene na kripto kao što je Cointraffic koje mogu pomoći vašem projektu da postane popularan s višestrukim formatima oglasa postavljenim na web stranice povezane s kripto. To može donijeti potreban promet iz stvarnih izvora i veća je vjerojatnost da će rezultirati konverzijom.

Marketing temeljen na podacima

Možda ste čuli izraz “podaci su novo ulje”, koji ima smisla kada optimizirate marketinške kampanje. Kripto robne marke koje koriste podatke i analitiku donose informirane marketinške odluke koje se dugoročno isplate.

Marketing temeljen na podacima pomaže u mjerenju učinkovitosti vaših napora praćenjem interakcije na društvenim mrežama i prometa na web stranici. Možete razdvojiti sirove podatke u povezane komponente kako biste povećali konverziju. Daje vam bolju ideju o demografskim podacima, dobnim skupinama i zajednicama zainteresiranim za vaš kripto pothvat.

personalizacija

Posljednje, ali ne manje važno, personalizacija će uvijek biti ključna komponenta u kreiranju ciljanih i personaliziranih marketinških kampanja. Vjerojatno će odjeknuti i kod tradicionalnih korisnika i kod onih koji vjeruju u kriptovalute.

Korištenjem napredne umjetne inteligencije i bihevioralne analitike, publika se može segmentirati u manje grupe i svakoj grupi ponuditi personalizirano iskustvo.

To povećava angažman i zadovoljstvo korisnika i vodi usmenom marketingu. Oni koji se osjećaju sretnima što su dio vaše zajednice mogu dodati vrijednost vašem projektu i ostati vjerni.

Poanta

Kripto je još uvijek rastuća industrija s velikim prostorom za razvoj i inovacije. Svaki dan se stvaraju i zatvaraju deseci tvrtki.

Ako ne želite ostati zakopani na popisu neuspjelih projekata, morate ulagati u dugoročne marketinške inicijative. Iako je važno dodati vrijednost cjelokupnom ekosustavu, prave strategije mogu vam pomoći da dođete do korisnika koji to mogu omogućiti.

Ovaj sadržaj je sponzoriran i treba ga smatrati promotivnim materijalom. Mišljenja i izjave izražene ovdje pripadaju autoru i ne odražavaju mišljenja The Daily Hodl. Daily Hodl nije povezan niti u vlasništvu bilo kojeg ICO-a, blockchain pokretanja ili tvrtki koje se oglašavaju na našoj platformi. Ulagači bi trebali dobro proučiti prije bilo kakvog visokorizičnog ulaganja u ICO, blockchain startupe ili kriptovalute. Imajte na umu da su vaša ulaganja na vlastitu odgovornost i da su svi gubici koje možete pretrpjeti vaša odgovornost.

Prati nas Cvrkut Facebook Telegram

Pogledajte najnovije najave industrije

Source link

Leave a Comment