Max Duggan se oprostio od nogometa nakon prijelaza na NFL draft


Max Duggan, koji se prijavio za NFL draft, Podijelite iskrenu poruku Popraćen videom na Twitteru koji se oprašta od TCU nogometa.

“Hvala, TCU. Zauvijek idite žabe.”

TCU nogomet će izgubiti nekoliko ključnih igrača na NFL draftu. Ali program je započeo čarobnu sezonu u kojoj su prkosili izgledima i stigli do sveučilišnog nogometnog i nacionalnog prvenstva.

Nekada Max Dugan Izdano je službeno priopćenje Nakon njegove odluke o NFL draftu, prema Dugganovom Twitter računu.

“Biti student-sportaš na TCU-u bilo je najveće iskustvo u mom životu. Pomoglo mi je da se razvijem kao nogometaš, steknem diplomu i postanem bolji čovjek”, napisao je Duggan u svojoj izjavi.

“Moja iskustva na TCU-u i na stadionu Amon G. Carter ispunjena su prekrasnim uspomenama, strašću i ponosom. Naučio sam mnoge lekcije kroz uspone i padove. Izgradio sam doživotne veze koje će trajati zauvijek.”

Nakon što je zahvalio obitelji, suigračima, trenerima i navijačima, službeno je objavio svoju odluku.

“U svjetlu moje prosudbe, objavit ću NFL draft za 2023.”

Max Duggan se prošle sezone pojavio kao zvijezda beka u momčadi Kalifornijskog nogometnog saveza. On je vodio The Horned Frogs do doista nezaboravne kampanje i njegova će se postignuća uvijek pamtiti u emisiji.

Sada se fokusira na pripreme za projekt. Bit će zanimljivo vidjeti kako će se odvijati njegova NFL karijera. U međuvremenu, TCU nogomet će se pokušati obnoviti za sezonu 2023.

Source link

Leave a Comment