Michigan puca u OC Wiessa dok se istraga odvija


Nogometna momčad države Ohio pomno prati kako se stvari u Ann Arboru počinju raspadati. Matt Weiss dobio je otkaz u Michiganu.

Nogometna momčad države Ohio budnim očima prati nogometni program Michigana dok Jim Harbaugh i uprava Wolverinea otpuštaju suofenzivnog koordinatora Matta Weissa. Weiss je pod istragom za “zločine u pristupu računalu”, prema ESPN-ovom Peteu Tamielu.

Weissov odlazak ostavio bi veliku rupu u nogometnom programu Michigana. Ne samo da je otpušten zbog navodnih ilegalnih aktivnosti, već to također znači da će zvjezdani bek JJ McCarthy imati tri različita ofenzivna koordinatora u tri sezone u Ann Arboru. Weiss je prošle sezone pomogao dovesti Michigan do šestog mjesta u napadu, s prosjekom od preko 40 poena po utakmici.

U petak kasno popodne, Sveučilište u Michiganu objavilo je vijest o pucnjavi, putem The Detroit News:

“Nakon pregleda sveučilišne politike, atletski odjel finalizirao je zapošljavanje suofenzivnog koordinatora/trenera bekova Matta Weissa. U skladu sa sveučilišnom politikom, nećemo imati daljnjih komentara o ovom kadrovskom pitanju.”

Ranije ovog tjedna rekli smo vam kako je nogometni program Michigana zaostao. Sve počinje s vodstvom jer se glavni trener Jim Harbaugh i direktor atletike Ward Manuel očito ne slažu. Harbaugh je javno tražio NFL prilike zadnje dvije sezone. Vjerujem da je to rezultat toga što je Manuel tražio od Harbaugha smanjenje plaće i promjenu osoblja nakon neugodne sezone 2020. za Wolverines.

Ovo također dolazi nakon neslužbenog odlaska Josha Gatissa prošle sezone kao ofenzivnog koordinatora. Gatissa je krivo omalovažio Harbaugh koji je njuškao oko posla u Minnesota Vikingsima, pa je tako prihvatio poziciju ofenzivnog koordinatora u Miamiju.

Ali na kraju pada na Matta Weissa jer nije ispunio etičke standarde koji se od njega očekuju. Više vijesti o ovoj temi izaći će sljedećih tjedana jer sam siguran da su lokalni mediji zatražili informacije iz javnih zapisa o tom pitanju. Ali za sada, Michigan će tražiti drugog beka/ofenzivnog koordinatora dok nogometna momčad gleda Ohio State.Source link

Leave a Comment